• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

08.02.2024

19:00

Ima li kraja ovome! Bajden ponovo razgovarao sa "mrtvim" - prvo sa Miteranom, a sada sa Kolom! Ameri, da li ste vi normalni...

Printscreen

Vesti

Ima li kraja ovome! Bajden ponovo razgovarao sa "mrtvim" - prvo sa Miteranom, a sada sa Kolom! Ameri, da li ste vi normalni...

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden jedini je državnik u svetu koji je u stanju da pretekne Džoa Bajdena. Ponovo je, po drugi put za sedam dana, razgovarao sa "onim svetom". Nakon što je otkrio da je na samitu G-7 u Londonu razgovarao sa francuskim liderom Fransoom Miteranom, koji je umro 1996-te, sada je u takve svoje Heraklove podvige uvrstio i svoj "susret i razgovor" sa nemačkim kancelarom Helmutom Kolom.

Nemac se upokojio 2017,  ali to Bajdenu nije smetalo da u Njujorku, na skupu na kojem su prikupljana sredstva za njegovu predsedničku kampanju, ispriča kako je i o čemu sa njim razgovarao 2021. godine u vreme kada je na čelu nemačke vlade bila Angela Merkel:

- Helmut Kol se okrenuo prema meni i rekao: "Šta biste rekli, gospodine predsedniče, da uzmete u ruke londonski Tajms i saznate da je hiljadu ljudi razbilo vrata britanskog parlamenta i ubilo nekoliko policajaca sa namerom da spreči premijera da preuzme dužnost?"

Očigledno je američki predsednik pomešao imena i mislio na tadašnju nemačku kancelarku Angelu Merkel. Međutim, do završetka skupa nije bio svestan šta je izgovorio...

Bravo za Ameriku!

I da! Hitler je napisao i objavio "Majn Kampf" pre nego što je na izborima došao na vlast. Stopostotno pismeni Nemci znali su šta i koga biraju. Bajden je u stanju da samostalno napiše pismo pokojnoj majci, ali i Amerikanci gotovo svakodnevno imaju priliku da vide ko njima vlada i ko bi da ih usrećuje još četiri godine. Sami sebi oduzimaju opravdanja u stilu nismo znali...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija