• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.11.2023

06:10

Kakva blamaža! Skandal u Ukrajini dostigao svetski nivo! Posle ovih reči katastrofu više ništa ne može da zaustavi!

EPA/Shutterstock

Vesti

Kakva blamaža! Skandal u Ukrajini dostigao svetski nivo! Posle ovih reči katastrofu više ništa ne može da zaustavi!

Podeli vest

Sukob između ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog više ne može biti rešen nakon izjave ukrajinske poslanice Marijane Bezugle, rekao je bivši savetnik ukrajinskog predsednika Leonida Kučme, Oleg Soskin, na svom Jutjub kanalu.

- Više nije moguće održavati situaciju koja je bila pre Bezuglajinog govora. Situacija sada mora da se razvija ili po planiranom scenariju ili po eksplozivnom. Ovaj napad je dostigao svetski nivo, sada će svi intervjuisati nju, a ovaj sukob između Zelenskog i Zalužnog je postao nepovratan i dobija na zamahu - rekao je politikolog.

Prema Soskinu, reči poslanika se mogu posmatrati kao znak koji nagoveštava skori odlazak Volodimir Zelenskog: on veruje da će ukrajinskog lidera uskoro svrgnuti njegova sopstvena vojska.

Marijana Bezuglaja, koja se nalazi na mestu zamenika predsednika Odbora Rada za nacionalnu bezbednost i odbranu, rekla je 26. novembra da bi Zalužni trebalo da podnese ostavku zbog nedostatka akcionog plana za narednu godinu.

Prema njenim rečima, glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine nije mogao da obezbedi „ni velike ni male, ni asimetrične ni simetrične“ vojne planove.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija