• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2023

11:49

Horor u letovalištu na Kipru: Turistkinju iz Britanije silovala petorica, tvrdi i da su je drogirali!

EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Vesti

Horor u letovalištu na Kipru: Turistkinju iz Britanije silovala petorica, tvrdi i da su je drogirali!

Podeli vest

Petorica muškaraca uhapšena su nakon što je jedna Britanka navodno grupno silovana u odmaralištu Aja Napa na Kipru.

Žrtva (20) rekla je policajcima na Кipru da je napadnuta u hotelu u kojem je boravila u gradu Famagusta.

Policajci su uhapsili pet muškaraca iz Izraela nakon što je turistkinja iz Velike Britanije prijavila navodni incident u nedelju.

Trojica osumnjičenih imaju 19, a druga dvojica 20 godina.

Oni će danas biti pred sudom.

To se desilo nakon što su trojica britanskih turista uhapšena u Magalufu nakon navodnog grupnog silovanja jedne žene. Oni su pušteni uz kauciju nakon što su uhapšeni krajem prošlog meseca.

Lokalni izveštaji navode da su dvojica muškaraca pod istragom zbog sumnje da su silovali Britanku, a treći zbog sumnje da nije uradio ništa da spreči seksualni napad.

Navodna žrtva podigla je uzbunu u ranim satima 25. avgusta tvrdeći da je možda bila drogirana pre nego što je silovana u stanu za odmor.

To je bilo drugo navodno silovanje britanske turistkinje u Magalufu u nekoliko dana nakon što je tinejdžerka iz Velike Britanije (18) izjavila da ju je grupno silovalo do osam turista u hotelu.

Trojica osumnjičenih optužena su da su je "namerno napili".

Na snimku navodnog seksualnog napada sa mobilnog telefona, koji je policija zaplenila, kaže se da su muškarci "uživali i smejali se".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavlja se talas nasilja i ugrožavanja sloboda Srba na KiM! Kurtijeva kriminalna vlast hoće da iseli jedini list u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku!
Politika

Nastavlja se talas nasilja i ugrožavanja sloboda Srba na KiM! Kurtijeva kriminalna vlast hoće da iseli jedini list u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se nastavlja talas nasilja, provokacija i ugrožavanja sloboda srpskog stanovništva zahtevom redakciji "Jedinstva", jedinog lista u pokrajini koji izlazi na srpskom jeziku, da se iseli iz prostorija u Kosovskoj Mitrovici u kojima se nalaze od 2003. godine.

15.05.2024

15:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19