• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2023

20:14

(VIDEO) Novi detalji u slučaju rušenja mosta u Grčkoj: Uhapšeno troje osumnjičenih za nesreću, potraga za žrtvama pod ruševinama i dalje traje!

printscreen/Twitter

Vesti

(VIDEO) Novi detalji u slučaju rušenja mosta u Grčkoj: Uhapšeno troje osumnjičenih za nesreću, potraga za žrtvama pod ruševinama i dalje traje!

Podeli vest

Grčke vlasti su uhapsile tri osobe zbog urušavanja mosta u Patrasu koji je rezultirao smrću jedne i povređivanjem osam osoba, javlja protothema.gr.

Uhapšeni su osoba zadužena za projekat i dva operatera, a jedan od njih je povređen u bolnici.

Nesreća se dogodila danas u podne kada se srušio deo mosta na perimetru Patrasa na 206. kilometru puta Patras-Pirgos, u pravcu Patrasa.

Operacija izvlačenja žrtava se nastavlja, jer se procenjuje da su najmanje tri osobe ispod ruševina.

 

 

Danas popodne u 12.47 časova Operativni centar Vatrogasne službe je obavešten o nesreći. Na lice mesta odmah je izašlo 35 vatrogasaca sa 12 vozila, ekipa IKAROS-a, sa bespilotnim letelicama, kao i specijalna spasilačka vozila.

Policija je obustavila saobraćaj na širokoj obilaznici Patrasa u oba smera (prema Atini i ka Pirgosu) kao i u ulici Diodoru u Patrasu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija