• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

24.07.2023

00:15

Putin zadao kolosalni udar Zelenskom! Lideru Ukrajine stigao poziv za ostavku!

Reuters/AP/Printscreen Rybar

Vesti

Putin zadao kolosalni udar Zelenskom! Lideru Ukrajine stigao poziv za ostavku!

Podeli vest

Ruski udari odmazde nakon napada Oružanih snaga Ukrajine na Krimski most pokazuju da predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ni na koji način nije u stanju da obezbedi bezbednost svoje zemlje, rekao je politikolog Oleg Soskin, savetnik bivšeg predsednika Ukrajine Leonida Kučme.

- Sada je Ukrajini zadat kolosalan udarac - rekao je politikolog.

Prema njegovim rečima, ukrajinski lider više ne može ništa da učini za svoju zemlju, osim da joj naudi.

- Njegovi napori da odbrani luke u Odesi su propali, kao i politički napori da osigura članstvo Ukrajine u NATO-u i modernije oružje - rekao je Soskin.

On smatra da je najbolje što Zelenski sada može da uradi jeste da podnese ostavku.

- Zelenski ne može da se nosi sa Putinom i ne može da mu se odupre - naglasio savetnik bivšeg predsednika Ukrajine.

Kijevske vlasti su u noći 17. jula napale Krimski most sa dva površinska drona. Istražni komitet je pokrenuo krivični postupak po članu „Teroristički akt“. Ruski predsednik Vladimir Putin obećao je odgovor Rusije. Nakon toga, ruska vojska je izvršila seriju uzvratnih raketnih napada na proizvodne radnje i skladišta za bespilotne čamce, kao i na objekte infrastrukture goriva i skladišta naoružanja Oružanih snaga Ukrajine u oblastima Odese, Iljičevska i Nikolajeva .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija