• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnik

23.06.2023

12:38

"PENTAGON MOŽDA PRAVI RASNO ORIJENTISANE VIRUSE!" Putinov bezbednjak zaledio svet: U Ukrajini se pokazalo šta rade... Zapad ponavlja Hitlerov put!

Reuters

Vesti

"PENTAGON MOŽDA PRAVI RASNO ORIJENTISANE VIRUSE!" Putinov bezbednjak zaledio svet: U Ukrajini se pokazalo šta rade... Zapad ponavlja Hitlerov put!

Podeli vest

Biološki programi Pentagona mogli bi da budu usmereni na stvaranje opasnih ‘rasno orijentisanih’ sojeva virusa, upozorio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.


- Posebnu zabrinutost izazivaju biološki programi koje vodi Pentagon na teritoriji regiona. Iskustvo Ukrajine pokazuje da da oni svi imaju dvostruku namenu i da mogu biti usmereni i na stvaranje ‘rasno orijentisanih’ sojeva virusarekao je Patrušev na sednici sekretara Saveta bezbednosti u formatu "Centralna Azija i Rusija" koja se održava u Alma Ati.

Ruska strana smatra da je sa zemljama Centralne Azije neophodno intenzivirati izgradnju bioloških laboratorija, kao i otvorenu razmenu informacija o saradnji sa trećim zemljama.

Patrušev je rekao i da kolektivni Zapad ponavlja put Adolfa Hitlera.

- Danas kolektivni Zapad, obnovivši nacističku ideologiju, ponavlja Hitlerov put nastojeći da uništi i rasparča Rusiju i da jednom za svagda liši samostalnosti bivše republike SSSR - rekao je on.

Patrušev je takođe istakao da u svom neobjavljenom ratu protiv Rusije, SAD i druge zapadne zemlje koriste ne samo Ukrajinu.

- Oni vrše nezapamćen pritisak na države Centralne Azije u pokušaju da dođe do njihovog prekida odnosa sa Rusijom i raspada integracionih saveza ODKB, ZND i Evroazijske ekonomske unije - rekao je on.

Patrušev je istakao da je dugoročni cilj zapadnjaka da na prostoru Evroazije stvore „užareno područje“ sa međusobno konfrontiranim državama koje teže da pretvore u svoje kolonijalne vazale i marionete.

Rusija redovno deli sa centralnoazijskim zemljama podatke o destruktivnom uticaju Anglosaksonaca u ovom pravcu. Zvaničnik je poručio da je obezbeđenje dobrosusedskih odnosa sa centralnoazijskim zemljama jedan od bezuslovnih prioriteta Moskve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Festan Njemanitz

pre 11 meseci

na celu nacizma i rasizma su robovlasnicke oligarhijske dinastije koje se danas predstavljaju kao monarhije i nakakva dvorska elita , to je neradnicka parazitska monarhisticka stoka koja sebe predstavlja kao klasnogeentski prioritetne i kriminalno sebi stampa novac i svetom vlada pomocu monetarnog financijskog operativnog sistema i klasne rasne diktature , Nato okupator je postavio rimskosolomonsku klasnodiskriminativnu krunu na zastavu Srbije a kruna je postsavljena i na tudjmanovu nacisticku sahovnicu , Monarhije ili kraljevine su zlocinacki nacisticki vatikansko izraelski dinstijski sistemi a njihova privatna vojska su Hitler i nacisti i islamski teroristi . Rimska nacisticka imperija i izraelska monarhisticka oligarhija je ubila Isusa Hrista koji su pobunio protiv monarhizma i klasnodoskriminativnih sistema , u drugom svetskom ratu izraelska monaehisticka oligarhija je financirala Hitlera da ubija jevreje antimonarhiste , a u Srbiji srpska monarhisticka kraljevska oligarhija je financirala Hitlera da ubija srpski narod antimonarhiste i radnicku klasu koja se pobunila protiv monarhistickog sistema. Vidimo i danas da je engleski robovlasnicki monarhisticki agent Solomon Sulejman Salman Fon Kuracdjordjewitz bio na proslavi krunisanja britanskog kralja Charlesa koji je u to isto vreme financirao nacistu jevreja Zelenskog da vrsi geneocid nad pravoslavnim i ruskim narodom u Ukrajini . Od nelegalnog zapadnog zlocinackog bombardovanja Jugoslavije u Srbiji su na vlast instalirani lazni srbi i lazne patriote koji rade za zapadne nacisticke interese i tako se bogate lazuci srpski narod i pljackajuci srpsku zemlji i radnicku klasu . Srpski student Gavrilo Princip je simbol borbe srpskog naroda protiv rimskoimpeirjalnog vatikanskog i monarhistickog robovlasnistva i dvorske nacisticke klasnogenetske i rasne diskriminacije .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31