• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

10.06.2023

08:41

BUGARI VIDE ŠTA SE SPREMA, PODMUKLI SCENARIO AMERIKE GURA IH U PAKAO! NATO nema petlje da direktno krene na Rusiju, ali zato ima "korisne idiote"!... Božilov upozorava: Setite se Soroševih reči!

Vesti

BUGARI VIDE ŠTA SE SPREMA, PODMUKLI SCENARIO AMERIKE GURA IH U PAKAO! NATO nema petlje da direktno krene na Rusiju, ali zato ima "korisne idiote"!... Božilov upozorava: Setite se Soroševih reči!

Podeli vest

Bugarska će se sigurno naći u redovima "koalicije dobrovoljaca", onih koji su spremni da pošalju sopstvene snage u Ukrajinu kako bi se izbeglo direktno uključivanje NATO u sukob, uveren je bugarski pisac Dobri Božilov.


Podsetimo, bivši generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmusen je izjavio da bi neke članice Alijanse mogle da iskažu želju da pošalju svoje vojnike u zonu sukoba, ukoliko na samitu u Viljnusu Ukrajina ne dobije realne garancije. Prema njegovim rečima, o tome bi ozbiljno mogla da razmisli Poljska, a potom i baltičke države.

"Takva varijanta razvoja događaja za Bugarsku nije isključena, uzimajući u obzir stavove ministra odbrane Todora Tagareva. Takvu strategiju su SAD odavno pripremale, o učešću građana istočne Evrope u potencijalnom sukobu govorio je još Džordž Soroš u svom članku“, naveo je pisac na svom Ju-tjub kanalu.

Korisni idioti oličeni u Poljskoj, Rumuniji, baltičkim zemljama, Bugarskoj, Češkoj, Slovačkoj u okviru neke „dobrovoljne koalicije“ moraće da pošalju svoje snage u Ukrajinu da to ne bi bila akcija NATO, naveo je on.

"U tom slučaju, kada nas počnu da ubijaju Rusi, NATO se neće mešati jer niko nije napao NATO. To isto je 1993. planirao Džordž Soroš, to se nalazi na sajtu ‘Otvorenog društva’: prilikom napada na Rusiju predlaže se da se upotrebi istočna Evropa jer vreće sa leševima na Zapadu teško doživljavaju. Odnosno, širenje NATO na istok nema nikakvu drugu funkciju osim toga da nas pretvori u vojnike protiv Rusije. Sve ostalo su iluzije da ćemo imati neke zapadne standarde, vrednosti, da neko misli na nas. Ne! Oni misle samo o tome kako da obezbede živu silu protiv Rusije“, zaključio je Božilov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 11 meseci

Znaju svi evropljani da će biti topovsko meso . Političari sigurno neće biti na frontu, već kao korisni idioti izvršavaju zadatke FAŠISTIČKE ZAPADNE KLIKE (US , UK, Fr, Dojč, It) . Ostala zapadna buranija neka izvine, ali u svakom slučju neka spremi "bulju " , za "heftanje" .

Fikus

pre 11 meseci

Džaba tamo neki pisac ili drugi intelektualac priča i pokušava da ukaže na nesreću koju su im Amerikanci namenili, kad NATO plaćenici i korumpirani političari izvršavaju naloge Vašingtona bez pogovora. Da, oni su spremni da svoje mlade ljude šalju u klanicu rata a da njihova zemlja od toga nema ništa niti je uključena u sukob. Za to vreme Američki vojnici kod kuće u Americi paradiraju i šepure se na javnim događajima širom Amerike i uživaju u počastima koje ničim nisu zaslužili.

Čika Pera

pre 11 meseci

Naravno da trebaju zemlje istočne Evrope da podnesu zrtve u borbi sa Rusima uostalom NATO je i formiran da se bori protiv Ruskog zla

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Svesrpskim saborom Vučić uzdiže srpstvo!
Politika

Nebojša Bakarec: Svesrpskim saborom Vučić uzdiže srpstvo!

Upravo završenim, prvim Svesrpskim saborom i usvojenom „Deklaracijom o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda“, predsednik Vučić, državnik Vučić gradi temelje srpstva. Vučić nas vraća samima sebi i svojoj suštini. Vraćamo se sebi kao narodu. Vučić postavlja osnove za budućnost. Za jačanje srpstva, za jače povezivanje Srba.

09.06.2024

19:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Svi vinari Šumadije na jednom mestu
Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

09.06.2024

11:54

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!
Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti ... Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

08.06.2024

08:20