• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.02.2023

09:24

HITNO UPOZORENJE! AMERIKANCI POZVALI SVOJE GRAĐANE DA NAPUSTE RUSIJU!

Reuters

Vesti

HITNO UPOZORENJE! AMERIKANCI POZVALI SVOJE GRAĐANE DA NAPUSTE RUSIJU!

Podeli vest

SAD su pozvale svoje građane da odmah napuste Rusiju zbog rata u Ukrajini i rizika od, kako se navodi, proizvoljnog hapšenja ili uznemiravanja ruskih agencija za sprovođenje zakona

Američka ambasada u Moskvi navela je da državljani SAD, koji borave ili putuju u Rusiji, treba odmah da napuste tu zemlju zbog rizika od nezakonitog pritvaranja.

Ambasada je saopštila da ruske službe bezbednosti hapse američke državljane pod lažnim optužbama i uskraćuju im pravične i transparentne tretmane, kao i da ih osuđuju u tajnim suđenjima, uključujući američke državljane uključene u verske aktivnosti.

Rusija je pokrenula krivični postupak protiv američkog državljanina zbog sumnje za špijunažu, saopštila je u januaru ruska Federalna služba bezbednosti (FSB).

SAD su više puta upozoravale svoje građane da napuste Rusiju, podseća Rojters, navodeći da je poslednje takvo javno upozorenje bilo u septembru nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin naredio delimičnu mobilizaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Potresi u Turskoj su bili samo generalna proba .

miro

pre 1 godinu

OIT-i bi trebalo da pod hitno napuste okupiranu indijansku teritoriju.Zagadili ,su čitav jedan kontinent svojim smradom,uništili plodnu zemlju otrovima,opljačkali i pobili čitav jedan narod, sto godina pljačkaju ,uništavaju, ubijaju po svetu.

Istina

pre 1 godinu

Svi Ameri su u Rusiji špijuni, a šta bi bili drugo. Došli u Rusiju zato što vole Rusiju, ma daj, daj!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07