• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2022

14:09

ŠOKANTNI PRIZORI IZ MOSKVE! Ovde su se nekada prodavali Luj Viton, Prada, Guči, Dior... Sada je sve sablasno prazno(VIDEO)

Printskrin video

Vesti

ŠOKANTNI PRIZORI IZ MOSKVE! Ovde su se nekada prodavali Luj Viton, Prada, Guči, Dior... Sada je sve sablasno prazno(VIDEO)

Podeli vest

Šok scene iz najvećih tržnih centara ruske prestonice!

Sankcije kojima Zapad kažnjava Rusiju zbog specijalne vojne intervencije u Ukrajini poprimaju dramatične razmere. Na udaru su svi ključni sektori ruske privrede, ali dokle se sve ide govori i činjenica da su vodeći svetski modni brendovi obustavili poslovanje i prodaju u Rusiji. To se najbolje vidi u Moskvi, gde su radnje u kojima se do juče prodavala roba Luj Vitona, Prade, Gučija, Fendija Diora, sablasno prazne.

Podsetimo, viodeće svetske multinacionalne kompanije povlače se poslednjih dana iz Rusije. Omiljene kompanije poput Koka kole, Starbaksa i Mekdonaldsa zatvoriće svoje lokale širom RF.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola

pre 2 godine

ajoj kako ce sada bez tih stvari , jadni Rusi

Marcco

pre 2 godine

Propašće Rusi bez Luj Vitona, Prade, Gučija, Diora...

mirko

pre 2 godine

Uuu je, sta ce sad jadni bez Lui Vitona... Boze gluposti, police ce se brzo popuniti...

Ana

pre 2 godine

Kakvu uslugu su ovim povlacenjem ucinili Rusiji, oni nisu svesni... Rusi ce I dalje jesti I piti, I modirati se... samo ce novac ostati u Rusiji...

zora

pre 2 godine

A kada se sav ovaj cirkus zavrsi bicete stvarno ludi ako im dozvolite da ponovo posluju kod vas. Zalosno je koliko svet nista nezna ni o Rusiji a ni o Ukraini. Gutaju samo sto im se servira propagandnim ratom. Niko da ode pa malo istrazi sta se prica na drugim mestima pa donese neku svoju istinu. Svet je jadan.

ringispil

pre 2 godine

Pokupili krpice i flasice i po neki dijamant, odneli kuci i sta sada. Posle Ruskih oligarha i tajkuna novo trziste za ove zapadne BRENDOVE bice verovatno Kolumbiski konraverzni biznismeni i karteli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija