• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.12.2021

14:03

NOVI CRNOGORSKI NOŽ U LEĐA SRBIJI!

Printskrin Youtube

Vesti

NOVI CRNOGORSKI NOŽ U LEĐA SRBIJI!

Podeli vest

Na Javnom servisu Crne Gore u sredu će biti prikazan film bosansko-hercegovačke rediteljke Jasmine Žbanić "Quo vadis, Aida?" koji, prema ocenama stručnjaka, jednostrano prikazuje događaje u proteklom građanskom ratu i posebno se bavi zločinom u Srebrenici

Sporni film, koji je za Republiku Srpsku potpuno neprihvatljiv, kao i za narod i intelektualce u Srbiji, u izboru Evropske filmske akademije proglašen za najbolji u ovoj godini, prenosi RTCG i navodi da je reč o filmu koji govori "o genocidu u Srebrenici počinjenom u leto 1995. godine" a u kojem je glavna uloga poverena Jasni Ðurišić.

Podsećamo, posle filma "Kuda ideš, Aida", muslimani snimaju i film o Naseru Oriću, najavio je glumac Emir Hadžihafizbegović.

- Taj film se priprema da se jednom skine stigma sa heroja koji je otišao u Hag, oslobođen optužbi, moramo napraviti film o Naseru Oriću - poručuje Hadžihafizbegović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihail

pre 2 godine

Srbija treba,pred medjunarodnim sudom pravde, da podnese Tuzbu, zbog jednostranog i laziranog prikazivanja istorije, koja siri mrznju.Dok se forsira prikazivanje ovog filma, svaki Srbin, osecace vecu mrznju prema muslimanima, od one koja je bila, ako je ikada i bila.Dokle vise raspirivanja rata i huskanja naroda.To umetnici. To istoricari.To ljudi.Strasno.

Mile

pre 2 godine

ŠTO SE VIŠE ČUDITE OD CRNE GORE? LJUDI SHVATITE,TO JE KAO DRŽAVA KOJA MORA DA RADI PO DIREKTIVAMA,USTVARI NALIK JE DRŽAVI KOJOM UPRAVLJA NEKAKVA ENGLESKA UDRUŽENA SA ONIMA KOJO SU NAS BOMBARDOVALI,I KOJI OSTVARUJU SVOJE CILJEVE,KOJE NEMOGU POTPUNO SA SRBIJOM. NIKO NE PITA DA LI SME ILI NE SME,MORA!!!!! ZAPAMTITE, MORA!!! A ako Srbija nastavi ovako sa sankcijama Belorusiji,očekujte za kratko vreme,da vi iz Srbije,još neki mesec-godinu,ima da zabranite "Daru iz Jasenovca", a Qvo ili (quo) vais Aida, da se prikazuje na svim tv-jama sa javnom licencom emitovanja. Ovo "MIRNO" NACISTIČKO VLADANJE U EVROPI,POMOGNUTO ANGLOSAKSONSKIM IMPERIJALIZMOM MOŽE PRESTATI,SAMO NEKIM "NEDAJ BOŽE-MOLIM TE BOŽE DA NE DOZVOLIŠ"RATOM,AKO IM NEKO U NEKOM VELIKOM RATU NE POLOMI KIČMU! A SVA BEDA OD EVROPSKIH NARODA,POLJAKA, MAĐARA,ČEHA,SLOVAKA,RUMUNA,ŠPANACA,FRAN-CUZA,ITALIJANA,GRKA I OSTALIH POTLAČENIH,KOJI ČUTE KAO P***DE,DAJ BOŽE DA IM SE VRATI I DA SVO VREME BUDU U BUNILU,OVAKO POTLAČENI!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija