• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

08.10.2021

21:00

PAO SA 9. SPRATA NA BMW, ono što se potom dogodilo šokiralo je ceo svet! /VIDEO/

Vesti

PAO SA 9. SPRATA NA BMW, ono što se potom dogodilo šokiralo je ceo svet! /VIDEO/

Podeli vest

Muškarac koji je pao sa devetog sprata zgrade u Nju Džersiju na parkirani "be-em-ve" ostao je živ samim čudom

Mladić koji je skočio sa velike visine i pao na krov automobila, probivši ga, ustao je, izvukao se iz olupine sa vidljivim povredama i prelomima i pitao prolaznike „Šta se dogodilo“, ispričala je Kristina Smit „Njujork postu“.

Ona je pozvala hitnu pomoć i policiju i snimila zastrašujuće snimke čoveka koji je pao sa visine veće od 30 metara na automobil.
Povređeni muškarac prevezen je u bolnicu u kritičnom stanju, saopštili su zvaničnici Džersi sitija, dela Nju Džersija gde se incident dogodio.

Utvrđeno je da taj muškarac nije bio zaposlen u poslovnoj zgradi, a policiji nije želeo da kaže ime niti bilo šta drugo.

Očevici tvrde da je posle pada ponavljao „Pustite me na miru, hoću da umrem“, pa se pretpostavlja da je u pitanju pokušaj samoubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hoće da se izvuče i sve svali na mog Dejana! Evo šta je rekao Radoslav Dragijević, posle sramne izjave Srđana Jankovića
negira ubistvo deteta

Hoće da se izvuče i sve svali na mog Dejana! Evo šta je rekao Radoslav Dragijević, posle sramne izjave Srđana Jankovića

Šokantna i više nego sramna izjava Srđana Jankovića osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, koji je umesto da kaže gde je telo nestale devojčice, kao što su svi očekivali, svoj "zavet" ćutanja prekinuo negiranjem zločina, govoreči da Danku čak nije nikad ni video, a kamo li da je udario kolima, izazvala je burne reakcije.

04.06.2024

15:57

Sport

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija