• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.05.2020

15:46

PUCNJAVA KOD VOJNOG AERODROMA U TEKSASU! Napadač neutralisan, uzbuna i dalje na snazi!

Vesti

PUCNJAVA KOD VOJNOG AERODROMA U TEKSASU! Napadač neutralisan, uzbuna i dalje na snazi!

Podeli vest

Na aerodromu američkih pomorskih snaga kod Korpus Kristija u Teksasu jutros je proglašena uzbuna jer je kod jedne od kapija primećen naoružan čovek koji puca, izvestio je AP

Komanda aerodroma saopštila je da je naoružano lice "neutralisano", ali sva vrata baze ostaju do daljeg zatvorena.

 

 


Za sada nema informacija šta se tačno dogodilo sa naoružanim napadačem ni da li ima povređenih.

Slična situacija zbog koje je proglašena uzbuna u ovoj vojnoj bazi dogodila se prošlog decembra, a naoružani napadač je priznao da je kriv za uništavanje državne imovine i posedovanje ukradenog vatrenog oružja.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31