• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2024

14:26

Jezive scene! Kamion pokosio tri devojke na trotoaru, ovo su detalji užasa u Hrvatskoj

Shuterstock

Balkan

Jezive scene! Kamion pokosio tri devojke na trotoaru, ovo su detalji užasa u Hrvatskoj

Podeli vest

Mlada devojka poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj kod hotela “Park” u Lovranu. Devojka se smrtno stradala kada je na nju i još dve devojke naleteo kamion na trotoaru. Nesreće se dogodila oko 11 sati.

“Novi list” javlja da je još jedna devojka teško povređena i da je u životnoj opasnosti. Treća od tri devojke lakše je povređena.

Policija je i dalje na mestu nesreće. Iz Policijske uprave primorsko-goranske za Index.hr su rekli da za sada nema novih informacija te da će više detalja izneti posle uviđaja. 

Policija navodi da su scene sa lica mesta jezive.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija