• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.08.2023

13:02 >> 14:00

Strašni snimci iz Slovenije! Bujica nosi ženu u autu, tempirana bomba plovi između kuća, oglasile se sirene! (VIDEO)

Printskrin Facebook

Balkan

Strašni snimci iz Slovenije! Bujica nosi ženu u autu, tempirana bomba plovi između kuća, oglasile se sirene! (VIDEO)

Podeli vest

Velike bujične poplave pogodile su danas zapad, sever i centralnu Slovenijeu, prema nezvaničnim saznanjima ima i mrtvih, a na društvenim mrežama šire se apokaliptični snimci podivljalih bujica koje ruše i nose sve pred sobom.

Dramatična scena zabeležena je u mestu Poljana na severu zemlje gde je potopljen put, a bujica bila toliko jaka da je jednom trenutku odnela automobil u kome se nalazila žena.

- Hvala Bogu, spasili smo gospođu iz auta, sada je na sigurnom. Jako je srećna što je preživela horor - ispričao je jedan od spasilaca Jasmin Bajrektarevič za portal Koroška Čveka.

Jasmin je dodao da su se u blizini srećom našla dvojica alpinista koja su imala opremu.

- Mislim da smo svi bili malo u šoku. Gospođa je iz auta vikala "upomoć", a mi smo brzo delovali jer smo shvatili da vatrogasci ne mogu do nas - dodao je Bajrektarevič.

 

 

Slovenačko Delo prenosi da su se na pojedinim mestima u Štajerskoj oglasile sirene zbog opasnosti od poplava. Stanovnike širom Koruške takođe su probudile sirene za uzbunu.

Na snimcima se vidi da su ljude spasavali i helikopterima u Škofjoj Loki gde je situacija zbog nevremena posebno dramatična.

 

 

Na Fejsbuk stranici  Neurje.si pojavio se dramatičan snimak iz naselja Nove Loke pri Mozirju na severu Slovenije na kojem se vidi kako mutna bujica između kuća nosi manju cisternu za gas iz koje kulja plin.

 

 

 

 

"Sve dok nema iskre, ne paničite", "Jadni ljudi, samo vama još ta katastrof fali", "To je baš falilo sada da pukne", "Doše mi da plačem, jadni ljudi"... samo su neki od komentara na Fejsbuk stranici.

U međuvremenu, mediji su objavili i da je slovenačka vojska pokrenula poseban plan u slučaju prirodnih katastrofa. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija