• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informerl.rs/SrpskaInfo

07.04.2023

11:37

HAOS U BANJALUCI! Pijane sestre pretukle dve devojke na ulici!

printscreen

Balkan

HAOS U BANJALUCI! Pijane sestre pretukle dve devojke na ulici!

Podeli vest

M. M. i L. M. iz Banjaluke uhapšene su zbog sumnje da su pod dejstvom alkohola pretukle dve devojke.

Policija je uhapsila dve pijane sestre M.M. i L.M. iz Banjaluke koje su se potukle na ulici sa dve devojke u noći između srede i četvrtka.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici, prijavljeno je da je u blizini ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

– Izlaskom na lice mesta, policijski službenici su zatekli A. E., S. K., M. M. i L. M. od kojih su A. E. i S. K. imala telesne povrede u predelu glave i tela – rekli su iz PU Banjaluka za Srpska info.

Oštećene devojke su upućene u Službu Hitne pomoći Banjaluka, a nakon toga u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gde im je ukazana medicinska pomoć.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola kod M. M. u količini od 1,64, a kod L. M. 1,32 promila alkohola u organizmu.

O događaju je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naložio policijskim službenicima da se nakon prikupljanja svih dokaza, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi Izveštaj o počinjenom krivičnom delu Telesna povreda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija