• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

05.05.2021

14:41

USKORO VAM DOLAZI KRAJ I TO BOLAN: Srbi dobili nove pretnje u Hrvatskoj!

Balkan

USKORO VAM DOLAZI KRAJ I TO BOLAN: Srbi dobili nove pretnje u Hrvatskoj!

Podeli vest

Srpsko narodno vijeće (SNV) prijavilo je pretnje dobijene na zvaničnoj Fejsbuk stranci posle ustaške proslave u Borovu za pravoslavni Uskrs

U okviru proslava se na krajnje neprimeren i brutalan način preti ubistvom i "psuje majka četnička". Pretnje neprimerenog i vulgarnog sadržaja preneo je portal zagrebačkog nedeljnika "Novosti", među kojima je i: "Uskoro vam dolazi kraj i to bolan kraj".

Pretnje je, navodi se, poslao izvesni Ivan Hrastić u prijemno sanduče na Fejsbuk stranici Srpskog narodnog vijeća. Hrastić je, piše portal, prijavljen policiji.

-Videćemo hoće li ove otvorene pretnje tretirati kao 'neprimereni sadržaj' vredan tek prekršajne kazne ili će ipak podneti krivičnu prijavu, kao što se na kraju ipak dogodilo s 14 mladića iz Vukovarsko-sremske županije koji su pozivali na klanje Srba u Borovu, a kriminalističko istraživanje sprovodi se nad još osoba iz drugih županija - navode "Novosti".


Portal piše da Hrastić još upozorava u svojim pretnjama da će Srbi, predstavnici SNV-a plakati jer su, kako je naveo, "male kuje četničke", zatim da mu se "na rukama još oseća krv četnička", a poručio im je "dabogda pocrkali u najgorim mukama".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Spasko Imanjitz

pre 3 godine

kao da je to nesto novo , , to je tako u zadnjih 5 godina , ali najveci problem je u tome ste vi turbo kafanski politicki diletanti i dupeglavci koji samo misle na svoje blejogradsko prasece dupe i kojekakve napumpane kurvice koje drmaju guzicom na kafanskom stolu i tako postanu gradska intelektualna elita , srpska akademija neuka , i to ste nazvali grande parade i zadruge i tako dalje , i sad vi kao takvi vodite srpsku drzavnu nacionalnu politiku a pravno ste nesposobni da odbranite toalet papir od svojih govana u svom vlastitom wc-u a kamoli vlastitu drzavu . Mislim , za ovakve probleme postoji pravno resenje ali ste vi pravni slepci , postoje gradjani Evrope koji su Srbi na koje su prvo hrvatski nacisti izvrsili agresiju u Dubrovniku , i postoje gradjani Evrope koji su Srbi a na koje su prvo izmetbegovicevi carsijski kriminalci narkodileri i islamski teroristi izvrsili agresiju u Sarajevu i to je zavrsilo nacistickim ustaskim ispadima u Vukovaru i ubistvom srpskih mladenaca u Sarajevu . E sad ti Srbi koji su gradjani Evrope na koje je izvrsena nacisticka i teroristicka agresija bi trebalo da podnesu tuzbu protiv Evropske Unije i traze multibilionsku odstetu zato sto EU raspiruje , financira i podrzava nacizam i terorizam i ugrozava bezbednost dece i gradjana Evrope . Ali , vi o tome nemate pojma i vasi jebeni preko veze ambasadori i seksretarice popicaljke po evropskim drzavama sede po kancelarijama i surfuju po internetu gledajuci sisate pevaljke i porno sajtove . Generalno vi ste neobrazovana grupa povlastene blejogradske balavurdije , nemate pojma o srpskom narodu niti problemima srpskog naroda niti komunicirate sa srpskim narodom , pa tako ne mozete ni da resite probleme srpskog naroda . A svoje medije mozete sebi u dupe da nabijete i neka vam u zacepljenom dupetu treste vasa informativna agentisanja.

LAZAR

pre 3 godine

...e sada vec nas vrijedzaju ....kakvi su to cetnici srbi koji su ostali u kroasaniji???...cinjecia je covjek koji je iole hriscanin ,patriota,srbin,borac ...NIKADA NEBI OSTAO TAMO I ZIVJEO ......izivljavaju se ako cemo iskreno na pokrstenima a ne na pravim srbima....sram vas bilo ..vrijedzate neke koji to NE ZASLUZUJU..cekaj ganjacemo se opet ali onda ce te vidjeti PRAVE CETNIKE ....1 Gardijska ce vam prva kao sto joj i ime kaze biti razbijena za dan ..specijalna policija Alfe te par brigada spec.policije iz zagreba na nih mozete zaboraviti u prvim danima rata ....do SLIJEDECEG RATA-CAO.

Josa

pre 3 godine

Hmm... Kao što ste u svim ratovima razbili ... :-) Jad i bijeda od vojske, osim ako nisu starci žene i djeca onda su četnici glavni. Vu pao za 90 dana Knin za 90 minuta. Pametnom dosta.

BRANKO

pre 3 godine

Eee, jadni Joso, to sto su pali Knin I Vukovar je dogovrena prica.Nazalost, time vam je data mogucnost da se k.....e .

Baki

pre 3 godine

Onda neka se spreme i ustaše u Srbiji na isto .

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

Vučić prozreo još jedan trik Aljbina Kurtija!
Politika

Vučić prozreo još jedan trik Aljbina Kurtija!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kotoru povodom najave Prištine da će tzv. kosovskog ustavnom sudu dostaviti do kraja maja svoj nacrt Statuta Zajednice srpskih opština da je u pitanju još jedan trik Aljbina Kurtija i njegovih pomagača i lobista, ali ne i ozbiljan pokušaj.

16.05.2024

14:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi
Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi

Više javno tužilaštvu u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đorđa P. (33) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede Milana Kneževića (28) usled kojih je on preminuo na licu mesta, a Viktor S. naneo laku telesnu povredu.

16.05.2024

14:16

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija