• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2023

08:00

Robi Vilijams priznao da pati od ovog poremećaja! Mrzi sebe, a razlog je zastrašujući

EPA

Zdravlje

Robi Vilijams priznao da pati od ovog poremećaja! Mrzi sebe, a razlog je zastrašujući

Podeli vest

Britanski pevač Robi Villijams priznao da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda.

On je govorio o aktuelnoj borbi protiv telesne dismorfije nakon kozmetičkih zahvata, preneo je Dejli mejl.

Bivša zvezda grupe "Take That" osvrnula se na gubitak težine nakon što su fanovi primetili njegovu mršavu građu u video-snimku koji je ranije ove godine objavila njegova supruga Ajda Fild.

Vilijams je na Instagramu objavio i crtež na kojem su prikazana dva lika od kojih jedan govori da je to "otišlo je predaleko", a drugi – "blagoslovljen bio".

Na slici je takođe napisao i da mu je "idealna ciljana težina" ona kada su ljudi zabrinuti za njega.

 - Dakle, ako bi se pojavio duh i rekao da tvoja supermoć može biti da letiš ili da jedeš šta želiš i ostaneš na željenoj težini, ja bih izabrao drugu opciju -  rekao je poznati Britanac.

Napomenuo je da bi mogao da napiše knjigu o tome koliko "mrzi sebe kada je u pitanju telo".

Foto: EPA

 

 

 - To je čista mržnja prema sebi, ružnoća toga što se osećam ružno -  kaže pevač.

Naveo je i da zbog telesne dismorfije ponekad pomisli da ima više od 40 kilograma viška i dodao da njegov um u tom smislu vidi samo katastrofu.

 - Trenutno sam mršav, ali mi um govori: 'Sjajno, Rob. Uspeo si da smršaš, a sada si star. Čestitam, aplauz - napisao je.

Dodao je da se s ovim poremećajem bori čitav život i da on nikada neće nestati. Nedavno je otkrio da je išao na nekoliko estetskih tretmana.

 - Uradio sam nekoliko stvari - ubrzigao botoks, stavio filere i operisao vilicu. Izgledao sam očajno -  naveo je Vilijams i rekao da je to bilo pre otprilike pet godina i da otada ništa nije radio na sebi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31