• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

12:51

Šok! Pronašao tajnu sobu u kući koja je nekada bila crkva - ovo niko nije dirao 100 godina (VIDEO)

Printscreen You Tube Digiflips

Zanimljivosti

Šok! Pronašao tajnu sobu u kući koja je nekada bila crkva - ovo niko nije dirao 100 godina (VIDEO)

Podeli vest

Stiv Digirolamo pronašao je tajnu sobu u svojoj kući koja je pre bila crkva, ali iznenađenjima tu nije bio kraj.

 

 

Naime, Stiv je kupio staru kuću i odlučio je da je renovira, a zatim je otkrio tajnu sobu u koju niko nije zakoračio 100 godina.

Stiv je pomislio kako bi unutra mogao da pronađe nešto zanimljivo, pa je pozvao prijatelje da mu pomognu da uđe u sobu koja se nalazila na visini od šest metara. Prvo su naslagali strunjače pa je uspeo nekako da se popne i otvori vrata, ali nije otkrio šta je pronašao unutra.

U sledećem videu objasnio je kako je kupio merdevine pa se popeo do tajanstvenih vrata i ušao u prostoriju u kojoj je pronašao kanap.

 - Primetio sam kanap koji je ulazio u pod. Moj prijatelj je pratio kanap i potegnuo ga da vidi čemu služi. Bio je povezan za zvono koje je zazvonilo -  objasnio je, pa u snimku pokazao kako se zvono klati i zvoni.

 

 

Međutim, zvono nije bilo jedino otkriće koje je pronašao tog dana.

U bravi vrata pronašao je zaglavljen ključ:

  - Mislim da ga niko nije dotakao 100 godina. Pošto sam uspio da ga izvadim, sada mogu da otvaram tajna vrata - pokazao je u videu koji je prikupio milion pregleda i oduševio ljude.

"Ne bih dirao ništa. To je deo istorije", "Nemoj ništa da menjaš", "Prelepa soba u zvoniku", neki su od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija