• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

03.10.2023

06:20

Čovek od gume! Uspeo je da se provuče kroz teniski reket - ovoliku fleksibilnost još niste videli (VIDEO)

Facebook/LADbible

Zanimljivosti

Čovek od gume! Uspeo je da se provuče kroz teniski reket - ovoliku fleksibilnost još niste videli (VIDEO)

Podeli vest

Dečko je uspeo ceo da se provuče kroz teniski reket i pređe s jedne na drugu stranu.

Možda ste i vi nekada igrali limbo, odnosno prolazili ispod šipke, pa se hvalili svojom fleksibilnošću i time koliko nisko ste mogli da se spustite, pre nego što dodirnete tu šipku. 

Ipak, moramo vam reći da, koliko god ne osporavamo vaš uspeh, sigurni smo da vam fleksibilnost nikada nije bila na ovakvom nivou. 

Na društvenoj mreži Fejsbuk smo naišli na snimak, koji nas je ostavio bez teksta. Zapravo, radi se o tome da je dečko uspeo ceo da prođe kroz teniski reket.

Prvo je provukao jednu nogu, potom ruku, drugu ruku i onda mic, po mic, uspeo da ceo prođe kroz okvir od reketa i na kraju izvuče i drugu nogu. 

Ne sumnjamo da bi baš on bio pobednik na nekom limbo dens takmičenju.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19