• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2023

10:00

Bivša prijateljica isprozivala Megan Markl: Žalosno je šta moraju da rade pred kamerama

EPA

Zanimljivosti

Bivša prijateljica isprozivala Megan Markl: Žalosno je šta moraju da rade pred kamerama

Podeli vest

Nekadašnja prijateljica Megan Markl (42), Lizi Kandi, oštro je kritikovala vojvotkinju od Saseksa zbog javnog isticanja njenih dobrotvornih aktivnosti, iako je ranije naglašavala želju za privatnošću.

Televizijska voditeljka Lizi Kandi, koja je s Megan sklopila prijateljstvo 2013. godine, izjavila je kako joj je 'žao' što Megan i Hari (38) imaju potrebu da dokumentuju svaki puta kada naprave neko dobro ili humanitarno delo.

- Moram biti iskrena prema Megan i Hariju. Naravno, poznavala sam Megan pre nego što je upoznala Harija - otkrila je Kandi za Daily Star.

- Uvažavam njihov trud oko dobrotvornih akcija, ali pomalo je žalosno što to moraju raditi pred kamerama - dodala je Kandi.

Foto: EPA

 

 

Kandi je nazvala njihovu Netflix dokumentarnu seriju 'marketinškim trikom' te posavetovala par da se suzdrže od snimanja svakog svog plemenitog gesta.

- Zašto to rade? I mislim da bi možda trebali činiti neke dobre stvari bez kamera - zaključila je.

Prisetimo se, poslednjih nekoliko meseci i nije bilo najuspešnije za 'odbegli' kraljevski par, a sve je započelo kada je Meganin podkast ukinula platforma Spotifaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija