• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

15.05.2023

09:00

BLISTAVA KOŽA SVAKI DAN! 5 jednostavnih trikova kojim ćete postići predivan sjaj!

Shutterstock

Zanimljivosti

BLISTAVA KOŽA SVAKI DAN! 5 jednostavnih trikova kojim ćete postići predivan sjaj!

Podeli vest

Detaljno čišćenje lica, korišćenje maski i seruma, samo su neki od načina na koje ćete vašoj koži omogućiti najbolju negu.

Nema sumnje da postoje različiti tipovi kože i da nešto što vama odgovara, možda neće prijati vašoj drugarici.

Međutim, kada je o nezi lica reč, postoji nekoliko uopštenih saveta, koje slobodno možete primenjivati, ukoliko želite lepu i blistavu kožu.

Duplo čišćenje

Prvo očistite lice micelarnom vodom, a potom ga operite nekom umivalicom, koja odgovara vašem tipu kože.

Korišćenje maske za lice

Upotreba maske za lice, može sprečiti nastajanje raznih problema sa kožom. Pre kupovine maske, ne bi bilo loše da se konsultujete sa dermatologom, kako bi vam preporučio neku koja je prilagođena vašem licu.

Foto: Shutterstock

maska za lice

Serum sa vitaminom C

Serum koji u sebi sadrži i vitamin C je veoma koristan za kožu lica. Ono što mnogi ne znaju jeste da, osim što će nahraniti vašu kožu, vitamin C takođe pomaže i u ublažavanju i uklanjanju tamnih flekica na licu.

Redovno pilingujte vaše lice

Redovan piling lica čini da uklonite mrtve ćelije, otčepljuje pore, čini kožu zdravijom i sprečava izbijanje akni. Ipak, budite oprezni, jer previše pilinga može imati suprotan efekat i iziritirati vašu kožu.

Krema za sunčanje

Ovaj proizvod će upotpuniti vašu rutinu i doprineti sjajnijem izgledu lica. Preporuka je da ovu kremu nanosite na svaka četiri sata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija