• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

12:00

4 MODELA SANDALA KOJE ĆE OBELEŽITI LETO 2023! Budite moderne i stilizovane u svakoj prilici (FOTO)

Zanimljivosti

4 MODELA SANDALA KOJE ĆE OBELEŽITI LETO 2023! Budite moderne i stilizovane u svakoj prilici (FOTO)

Podeli vest

Ukoliko se pitate kakve sandale će biti u trendu ovog leta, predstavljamo vam četiri modela koje su promovisale influenserke na Instagram profilima.

Bilo da se spremate za odmor ili neku proslavu, uvek možete da se odlučite za lagane i udobne modele koji najavljuju novu sezonu 2023. godine.

Analizirali smo trendove koji su moderni na Instagramu, pa vam predstavljamo četiri aktuelna modela sandala.

2. Sandale s punom petom

Sandale su dobile novu verziju sa punom petom, a ovaj skulptularni dizajn prihvatili su svi - od velikih do high-street brendova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

 

2. Ultraminimalizam

Quiet luxury je postao izrazito popularan modni koncept koji se odnosi na minimalistički i elegantan stil, koji naglašava kvalitet, bez upadljivih logotipa ili statusnih simbola. Ideja je da izgledate sofisticirano, skupo i nenametljivo. Odaberite luksuznu tašnu,  s crnom odevnom kombinacijom i jednostavnim japankama.

 

 

 3. Platforme

Sandale na platformu su i dalje u trendu! Bilo da se odlučite za papuče, sandale ili štikle, platforma im daje moderniji, fashion izgled, a pored toga izdužuju i figuru.

 

 

4. Braon sandale

Braon tonovi bili su na svim pistama za proleće/leto 2023, tako da nije ni čudo što je ova nijansa preslikana na sve aspekte garderobe - od haljina i torbica, do sandala. Podjednako svestrane kao crne, lako ćete ih kombinovati uz svaki outfit, a da pri tom uvek izgledaju skupoceno.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija