• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

21:00

ODUŠEVIĆE VAS REAKCIJA! Veverica prvi put probala bademe (VIDEO)

Zanimljivosti

ODUŠEVIĆE VAS REAKCIJA! Veverica prvi put probala bademe (VIDEO)

Podeli vest

Jedan korisnik Reddita postavio je snimak koji je izmamio osmeh na mnoga lica, a glavni glumac je veverica koja je prvi put u životu probala badem.

Na snimku vidimo prolaznika koji je odlučio da vevericu nahrani bademima. Veverica joj je prišla bez straha i uzela joj badem iz ruke. Ono što je usledilo nasmejalo je sve koji su pogledali snimak.

Nakon što je veverica stavila badem u usta, ostala je u šoku. Nekoliko sekundi je gledala u daljinu, potpuno zatečena novim ukusom. U jednom trenutku je stavila šapu na ruku prolaznika, kao da traži potvrdu da se to zaista dešava.

Veverica je brzo krenula i gurnula ostatak badema u usta, očigledno oduševljena njegovim ukusom. Snimak je privukao veliku pažnju korisnika Reddita, koji su uživali u slatkom trenutku i ostavili brojne komentare.

 

 

- Ta veverica je videla Boga - našalio se jedan od korisnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Floex

pre 1 godinu

Gorke semenke, na primer badem, za nju su otrov, 2 badema dovoljna su da je ubiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija