• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.02.2023

22:55

ISTOPIĆE VAM SE SRCE! Devojka se skrivala od šteneta, a njegova reakcija je prosto neodoljiva! (VIDEO)

Instagram/cuteanimalshow

Zanimljivosti

ISTOPIĆE VAM SE SRCE! Devojka se skrivala od šteneta, a njegova reakcija je prosto neodoljiva! (VIDEO)

Podeli vest

Devojka je snimila reakciju psa, dok se skrivala iza vrata, a sve što ćete poželeti jeste da ga jako zagrlite i utešite.

Nema sumnje da su, kada su mali, psi posebno slatki i neodoljivi. Tada su uvek raspoloženi za igru i praktično su neumorni.

Jedna devojka je u toku igre, rešila da se i našali malo sa svojim štenetom, ali sudeći po komentarima, na malo surov način.

Ona mu je bacila kosku, a kada je potrčao po nju, sakrila se iza vrata. Psić je dotrčao nazad, pun nade, ali nije mogao da je nađe. 

Gledao je oko sebe, izlazio iz prostorije, ali bezuspešno, sve dok ona nije izašla pred njega.

Tada je bukvalno skakao od sreće, a verujemo da ćete se načisto istopiti kada vidite koliko je bio radostan.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12