• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

08:54

BEKAMOV SIN PROGLAŠEN NESPOSOBNIM! SVI mu se SMEJU, a evo i zbog čega  (VIDEO)

Reuters

Zanimljivosti

BEKAMOV SIN PROGLAŠEN NESPOSOBNIM! SVI mu se SMEJU, a evo i zbog čega (VIDEO)

Podeli vest

Sin popularnog fudbalera Dejvida Bekama, Bruklin je pokušao da bude fotograf, kuvar i model, a sada je rešio da se oproba u novom zanimanju. Nakon što je pokazao na društvenim mrežama kako se pravi koktel mnogi su se složili da se njegov poslovni put pretvorio u fijasko

Bruklin Bekam, sin Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, na sve načine pokušava da se istakne i promoviše svetu, ali većina komentariše da njegov talenat ne postoji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

 

Bruklin godinama pokušava da pronađe sebe, kao i mnogi drugi mladi ljudi. Naslednik Bekamovih je zaradio ne tako laskavu titulu "nesposobnog sina" pokušavajući da se bavi različitim poslovima, a sve se to neslavno završilo.

Brukllin je odlučio da nas počasti novim spotom u jednom engleskom pabu u Los Anđelesu, a ovoga puta je odlučio da podeli savete kako se prave poznati kokteli. Bekam je najavio da će praviti svoja dva omiljena pića, džin tonik i martini.

- Volim da eksperimentišem, volim da pokušavam da napravim nova pića, neke nove recepte, znate da sam malo lud u kuhinji. Ranije sam voleo da idem u pab sa prijateljima, ali sada sam oženjen i prijatelji mi dolaze i spremam im večeru i koktele - rekao je.

 

 

Koristio je uobičajene sastojke poput nane, limete, ruzmarina i krastavca, kao i džin i tonik. Nikoga nije impresionirao, pa je ubrzo kritikovan na društvenim mrežama.

"On je ludak u kuhinji. Kakav tip."

"Hej Brukline, molim te daj mi svoj recept za pravljenje ovog leda, izgleda fantastično"

"Ovaj čovek postaje parodija"

"Ova porodica će učiniti sve za novac, ma koliko se sramotili"

"Još uvek nisam uspeo da shvatim da li je Bruklin Bekam trolovao nas ili smo mi njega", nizali su se komentari.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija