• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2021

09:47

PRIJATELJSTVO KAKVO SE NE VIĐA! Pas i OVA ŽIVOTINJA sve rade ZAJEDNO!

pexels

Zanimljivosti

PRIJATELJSTVO KAKVO SE NE VIĐA! Pas i OVA ŽIVOTINJA sve rade ZAJEDNO!

Podeli vest

Psi su društvene životinje i mogu lako da se naviknu na ostale vrste. Ova neobična priča o guski i ženki samojeda osvojila je društvene mreže

Ženka samojeda je bila opčinjena novom malom drugaricom i uvek ju je pratila u stopu, čak joj je dozvoljavala i da jede i pije iz njenih posuda za hranu i vodu. Kako je guska odrastala, njih dve su postale nerazdvojne i sve su radile zajedno, igrale su se i upadale u nestašluke. Njihova vlasnica u kući ima još i pudlu, ali ona nije toliko bliska sa svojim cimerkama.

Sa vremenom je postao pravi prizor gledati kako guska trčkara uz svoju drugaricu samojeda, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Takođe, kada je ženka samojeda oštenila leglo i postala mama, njena najbolja drugarica se postavila kao dadilja štencima. Guska je pomagala novopečenoj mami da se brine o štencima, i kada je mami bila potrebna pauza guska se pokazala kao odlična dadilja. Između ove dve neobične drugarice vlada ljubav i poverenje kakvo se retko gde viđa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Oglasio se "kraljevski klub"! Demantuju trofejnog trenera!
Fudbal

Oglasio se "kraljevski klub"! Demantuju trofejnog trenera!

Veliku buru u medijima izazvala je izjava Karla Anćelotija koji je poručio da Real Madrid nema nameru da igra na predstojećem Svetskom klupskom prvenstvu! Samo nekoliko časova nakon te tvrdnje proslavljenog italijanskog stručnjaka, iz Madrida stiže demant!

10.06.2024

18:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!
Leto je...

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

10.06.2024

15:52