• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

21:00

Gordon Remzi otkrio koju hranu želi za poslednji obrok u životu! Ovo je baš iznenađenje (VIDEO)

profimedia

Recepti

Gordon Remzi otkrio koju hranu želi za poslednji obrok u životu! Ovo je baš iznenađenje (VIDEO)

Podeli vest

Kuvar Gordon Remzi je poznat po tome što je jedan od najzahtevnijih, kada je hrana u pitanju, pa je mnoge iznenadio otkrivši šta bi izabrao za svoj poslednji obrok u životu.

Gordon Remzi je poznat  po tome što viče na kuvare, poznate ličnosti i osoblje, što je jedan od razloga zašto se njegova najpoznatija emisija zove "Paklena kuhinja".

Izbirljiv kuvar često može izgledati kao neko ko se nikada ne bi spustio na nivo brze hrane. Međutim, u nedavnoj epizodi Jutjub serije „Poslednji obroci mitske kuhinje“, Remzi je otkrio svoj idealan poslednji obrok.

Jedno od jela je bilo veliko iznenađenje za obožavatelje ovog kuvara.

Foto: profimedia

 

Za svoj poslednji obrok naveo je sledeća jela: puni engleski doručak, piletinu sa puterom, pileća krilca Bafalo, govedinu Velington po sopstvenom receptu, džin i tonik "Monkey 47", lepljivi puding od karamela sa sladoledom od vanile i duboko prženu Mars čokoladicu.

Uz sve ovo, pomenuo je i jela brze hrane američkog lanca "In-N-Out", posebno njihov dupli hamburger.

Komentarišući video, korisnici društvenih mreža su bili potpuno šokirani kada su saznali za Remzijevu ljubav prema restoranu brze hrane, a jedan korisnik je rekao:

- Činjenica da bi burger iz lanca brze hrane bio deo poslednjeg obroka Gordona Remzija je neshvatljiva za mene.

Drugi su delili slične stavove i divili se Remzijevom izboru s obzirom na njegove česte kritike brze hrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija