• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2023

09:00

Bez njih nijedan doručak nije isti! Otkrijte zbog čega svi pričaju o ovim paštetama

Shutterstock

Recepti

Bez njih nijedan doručak nije isti! Otkrijte zbog čega svi pričaju o ovim paštetama

Podeli vest

Ukoliko su vaša deca probirljiva, kada se radi o hrani, ove sjajne paštete će vam dobro doći.

Iako postoje razne teorije o tome koji obrok je zapravo najvažniji u toku dana, većina lekara i nutricionista su saglasni da je upravo doručak taj koji ne bi trebalo da se preskače. 

Dan ćete najbolje započeti nekim ukusnim jelom, a ono što se bez sumnje pokazalo kao jedan od glavnih izbora kod dece, definitivno su paštete. 

Ipak, roditelji znaju da nisu sve paštete iste, pa zato i ne čudi što za svoje mališane uvek biraju ono najbolje, a to je Carnex.

Carnex je za decu napravio posebne paštete Smazalice, koje dolaze u čak dva ukusa, pileća i ćureća pašteta, čime su im definitivno otežali izbor, jer se ne zna koja je bolja. 

Naravno, za koju god Smazalicu da se odluče, neće pogrešiti, naročito zato što je svaka od njih napravljena bez aditiva i veštačkih boja, kao i od čistog mesa.

Foto: Promo

Smazalice

Kada su veoma mala, deca umeju da budu i te kako probirljiva, što roditeljima dodatno otežava pripremu hrane. Međutim, s obzirom na to da su Smazalice pravljene specijalno za mališane, imaju ukus kojem ni najveći probirljivci ne mogu da odole. 

Pitanje nije više da li će vaš mezimac pojesti ukusno parče namazano paštetom, već samo da li će moći da se zadrži na jednom. 

Mnoga deca su sklona onom vizuelnom efektu, što znači da neće želeti da pojedu nešto, ukoliko im se ne sviđa kako to izgleda na tanjiru. Zbog toga su Smazalica paštete idealne, jer ih možete namazati kako na hleb, tako i na krekere, ali ujedno i "ukrasiti" nekim listovima salate, paradajza ili možda krastavčićima, što će detetu sigurno delovati još zanimljivije i primamljivije. 

Iako mnogi smatraju da deca ne bi trebalo da se igraju sa hranom, Smazalice su toliko simpatične da verujemo da će vaše dete i samo poželeti da namaže svoje parče hleba i pokaže vam kako je već postao veliki i samostalan.

 

 

S obzirom na to da su deca veoma aktivna, ne čudi da im je nakon "naporne igre", potreban i predah, pa i neki među obrok, kako bi vratili izgubljenu energiju.

I ovde na scenu ponovo stupaju sjajne Smazalice, jer osim za doručak, ove paštete su pravi izbor i za preukusnu užinu. 

Kada vam je potreban kec u rukavu, kako bi u trenutku pridobili pažnju i naklonost vašeg deteta, samo mu ponudite pileću ili ćureću paštetu Smazalicu i već ste postali njegova omiljena osoba.

Podelite vašu caku i sa drugim roditeljima, sigurni smo da će vam biti zahvalni.   

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!
Politika

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!

Ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad rekla je danas na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove nemačke fabrike PWO Grupe u Čačku, da Nemačku i Srbiju povezuje istorija puna promena i sadašnjost sa brojnim izazovima, ali da je zajednička želja ulazak Srbije u EU, što će omogućiti da se stvore nove ekonomske predispozicije za dalji ekonomski razvoj.

28.05.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić
Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor Srđanu J. i Dejanu D., osumnjičenima za ubisvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

28.05.2024

11:37

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07