• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2023

08:00

Svaki glas je važan! Glasajte za najprestižniju nagradu - "Turistički cvet 2023" i pomozite žiriju da donese pravu odluku

Miljan Bosnić

Putovanja

Svaki glas je važan! Glasajte za najprestižniju nagradu - "Turistički cvet 2023" i pomozite žiriju da donese pravu odluku

Podeli vest

Neka se vaš glas čuje! Spremite se za glasanje! Najprestižnija nagrada u turizmu uskoro će biti u rukama nekoga ko je na originalan način promovisao Srbiju ili uradio mnogo za turizam. Prihvatite izazov i glasajte do 8. novembra za svog favorita!

Svaka osoba koja je na originalan način na svom blogu podelila svoje iskustvo ili objavila fotografije sa putovanja, doprinela razvoju turizma ili osmislila akciju koja je unapredila turizam u Srbiji, ima šanse da dobije prestižnu nagradu "Turistički cvet".

Zbog toga nemojte da odugovlačite, glasajte što pre i dajte glas svom favoritu!

Glasanje je moguće na zvaničnom sajtu www.turistickicvet.rs. Posetioci sajta imaju pravo da izaberu jednog kandidata u svakoj od sedam kategorija. Onlajn glasanje je počelo 25. oktobra i traje do 7. novembra u ponoć.

Glasajte za najbolje u ovih sedam kategorija:

Turistička organizacija
Turistička manifestacija
Turistička agencija
Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel/Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj
Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promociji turizma
Influenser/Bloger
Elektronski ili štampani medij za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije

Moć putovanja leži u sposobnosti da nas obogati duhovno, proširi vidike, promeni perspektivu i obogati naš život iskustvima i uspomenama koje nosimo sa sobom. To je jedan od najvrednijih darova koje možemo sebi da damo.

Foto: Miljan Bosnić

 

 

Nagrada "Turistički cvet" je visoko cenjeno priznanje u oblasti turizma, a to nije slučajno. Već decenijama, ova nagrada simbolizuje izvanredan doprinos i izuzetan kvalitet u oblasti turizma. Ono što je posebno važno jeste činjenica da se svake godine prijavi veliki broj kandidata, što jasno ukazuje na duboko interesovanje i poštovanje prema ovoj prestižnoj nagradi.

Turizam u Srbiji je tokom godina postigao značajne uspehe, a nagrada "Turistički cvet" predstavlja još jedan dokaz tog napretka. Ova nagrada se dodeljuje od 1982. godine, sa izuzetkom perioda od 1992. do 1994. godine, kada se Turistički savez Srbije transformisao u Turističku organizaciju Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija