• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2024

18:30

Met Gala i ove godine okuplja najveće zvezde! Pozivnice su već dobile mnoge od njih

Reuters

Moda i lepota

Met Gala i ove godine okuplja najveće zvezde! Pozivnice su već dobile mnoge od njih

Podeli vest

Met gala je veliki modni i humanitarni događaj koji če se održati 6. maja u Njujorku. Pripreme su uveliko u toku.

Met Gala se  smatra najprestižnijim i najglamuroznijim modnim događajem i društvenim okupljanjem na svetu i poznat je kao „najveća modna noć“. Reč je o dobrotvornoj akciji za prikupljanje sredstava za Metropoliten muzej u Njujorku, koja se održava svake godine prvog ponedeljka u maju.

Pozivnicu za ovaj događaj dobijaju mnoge slavne ličnosti. Za sada se zna da su ove godine na listi pozvanih Žizel Bundšen, Rijana i Kendal Džener.

Manekenka Žizel Bundšen će se možda pojaviti sa svojim novim dečkom, instruktorom borilačkih veština, Joakimom Valenteom. Ranijih godina Žizel je na ovaj događaj dolazila sa mužem Tomom Brejdijem.

Foto: EPA

Žizel Bundšen

I pevačka zvezda Rijana će ponovo biti na velikom modnom događaju u muzeju Metropoliten.

Foto: EPAIMAGES

Rijana

Za sada se zna da će događaju prustvovati manekenka Kendal Džener. Biće tu  i glumica Uma Turman i manekenka Kjara Delavinj.

Foto: Reuters

Kendal Džener

 

Tema ovogodišnje gala svečanosti, koja se održava prvog ponedeljka u maju, je „Vrt vremena“, odnosno „Uspavane lepotice“.

Ova tema se zapravo odnosi na dragocenu odeću u kolekciji Muzeja, koja je toliko krhka da je treba smestiti u posebne staklene „kovčege“, rekli su kustosi. Odevni predmeti će biti izloženi u nizu galerija u Muzeju.

Karte za ovaj dopgađaj prodaju se po ceni od 50 000 dolara, ali Ana Vintur, urednica magazina Vog (koji je glavni organizator događaja), mora da odobri svaku pozivnicu.

Zendaja, Kris Hemsvort, Bed Bani i Dženifer Lopez su kopredsedavajući.

Još uvek se ne zna ko će biti voditelji glamuroznog događaja 6. maja, prenosi Page Six.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija