• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2023

13:27

Fatalna Italijanka u providnoj haljini oduzima dah! Najprivlačnija žena na svetu izdominirala (FOTO)

instagram/cile

Moda i lepota

Fatalna Italijanka u providnoj haljini oduzima dah! Najprivlačnija žena na svetu izdominirala (FOTO)

Podeli vest

Italijanska manekenka Bjanka Balti, koja je proglašena za najprivlačniju ženu na svetu, bila je zvezda glamuroznog humanitarnog bala magazina "Elle" u Madridu.

Manekenka Bjanka Balti se pojavila u veoma provokativnoj kombinaciji, ali je znala je da je iznese.

Došla je, naime u crnom donjem vešu preko kog je nosila je prozirnu tkaninu od tila. Tkanina je padala sa jedne strane tela, a sa druge, na boku, bila je vezana u čvor. 

Asimetričan kroj neobične haljine doneo je dozu elegancije. Bjanka je na rukama imala crne satenske rukavice. Kompletan stajling upotpunila je crnim elegantnim sandalama, a tamnu boju razbila je crvenom tašnicom i zlatnim minđušama.

 

Manekenka slovi za jednu od najfatalnijih Italijanki, a 2015. godine magazin "Playboy" proglasio ju je najseksepilnijom ženom na svetu. Ima 39 godina, a u svet mode uplovila je relativno kasno, kada je bila u svojim dvadesetim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija