• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2023

22:00

Izbegavili ste ih do sada? 3 boje koje će oživeti vaš teksas ove jeseni (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Izbegavili ste ih do sada? 3 boje koje će oživeti vaš teksas ove jeseni (FOTO)

Podeli vest

Kako biste najbolje iskoristili svoje omiljene teksas komade i bili u trendu s bojama predviđenim za ovu sezonu, pronađite inspiraciju u nastavku.

S dolaskom jeseni na vrata kucaju i novi modni trendovi, a pravi ljubitelji krpica već su opskrbili ormar hit komadima za hladnije razdoblje.

Iako nakon šarenog, upadljivog i jarkog leta stiže neutralnija jesen s hit bojama kao što su smeđa, bordo i mornarsko plava, nekada je dobro iskoračiti iz klasike i poigrati se kombinacijama, piše El. Kako biste najbolje iskoristili svoje omiljene teksas komade i bili u trendu s bojama koje smo primetili u svim kolekcijama za jesen i zimu, pronađite inspiraciju u nastavku.

Jarko crvena boja

Često izbegavana, ova dominantna boja pravi je hit modnih pista, a viđali smo je u obliku haljina, cipela, torbica, topova... Osim što je trenutno neverovatno popularna, ona značajno ističe neutralne farmerke, te tako kreira jednu od najmoćnijih kombinacija za ovu sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Lyn (@rubylyn_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Lyn (@rubylyn_)

Srebrna boja

Metalik se vratio na velika vrata, te ove godine ne moramo da čekamo novogodišnje praznike da bismo uživali u blještavim, za neke čak i preteranim izdanjima. To potvrđuju brojni dizajneri koji su metalik tonove uključili u svoje kolekcije, pa ne čudi što je srebrna jedna od boja s našeg popisa. Najviše je zastupljena kada su torbice i cipele u pitanju, a upravo će one pomoći u tome da vaš džins izgleda efektnije.

Pink i ružičasta boja

Iako su boja fuksije i pink i dalje izrazito popularne (hvala, Bari) i svetlije i neutralnije nijanse daju posebnu čar kombinaciji s džinsom. Uz zlatni nakit, svilenkasti top, belu običnu majicu ili kaputić s ružičastim dodacima, vaše će farmerke izgledati moderno i šik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31