• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2023

10:00

Ove cipele će se najviše nositi u sezoni koja je pred nama!

Shuterstock

Moda i lepota

Ove cipele će se najviše nositi u sezoni koja je pred nama!

Podeli vest

Nekoliko modela cipela će se najviše nositi u jesenjim i zimskim mesecima.

Kada je obuća u pitanju, trend udobnosti nastaviće se i u sezoni jesen-zima, ali sa nekim novitetima koji će doneti dozu šika i elegancije.

Ni najvatreniji ljubitelji klasičnih patika i udobnih čizama ove sezone neće moći da odole jesenjim trendovima obuće jer su modeli neodoljivi, elegantni i stvoreni za nošenje od jutra do mraka.

U narednoj sezoni hit modeli obuće orijentisani su na besprekornu kombinaciju udobnosti i šika!

Baletanke

Klasične, pamučne, pletene, providne, sa mašnom ili metalik sjajem... Šta god da odaberete, sa baletankama ne možete pogrešiti! Baletanke su nas odavno osvojile svojom svestranošću i minimalističkom elegancijom.

Foto: Shuterstock

 

Ove jeseni baletanke dolaze u poboljšanom šik izdanju - od satena! Začetnik ovog trenda je modna kuća Miu Miu, koja je predstavila pravi kolekcionarski model sa duplom kopčom i asimetričnim mašnama. Drugim brendovima nije trebalo dugo da izdaju kolekcije sa satenskim baletankama.

Patike

Patike su veoma popularne i ove jeseni. Svi modeli se nose, uključujući razne modele koji podsećaju na fudbalske patike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Cipele na štiklu

Ako bismo morali da se kladimo na jedan komad koji nikada neće izaći iz mode, to bi bile cipele sa potpeticom.

Ova nezaobilazna obuća biće podjednako popularna, a dolaziće u raznim varijantama - od balerinskih potpetica, preko štikli sa mašnama, do salonki sa metalik sjajem ili šarenim printom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenacuesta)

Mokasine

Trend nošenja takozvane školske obuća se nastavlja, pa će i ove sezone biti izuzetno popularne mokasine i cipele Meri Džejn koje osvajaju udobnošću i raznovrsnošću, zbog čega se tako lako kombinuju sa svime i sa zadovoljstvom nose od jutra do mraka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LYDIA PANG (@lydia_pang_)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31