• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2023

15:00

Od ovoga će vam kosa rasti kao iz vode! Isprobajte prirodan preparat za brži rast kose

pexels.com

Moda i lepota

Od ovoga će vam kosa rasti kao iz vode! Isprobajte prirodan preparat za brži rast kose

Podeli vest

Da biste oporavili kosu od leta i raznih uticaja i omogućili joj da brže raste napravite prirodan preparat koji će vam u tome pomoći.

Tokom leta kosa oslabi, brže se lomi, pa je potrebna dodatna nega, kao priprema za predstojeću jesen.

U nedostatku vremena uglavnom kupujemo već gotove proizvode, ali možda nije naodmet da isprobate i nešto prirodno, baš iz vaše kuhinje. Portal "Julyblossom.com" predlaže preparat od ruzmarina za brži rast kose i njen oporavak.

Za ovaj preparat vam je potrebno:

2 šolje filtrirane vode

1 kašičica jabukovog sirćeta

kašika osušenog ruzmarina

1 šaka nane

šerpa i boca sa raspršivačem

Foto: Shutterstock

 

 

Priprema:

U šerpi prokuvajte vodu. Kada provri, dodajte ruzmarin i nanu, pa smanjite temperaturu ringle. Pustite da se krčka oko 20 minuta.

Kada se smesa ohladi, dodajte jabukovo sirće. Promešajte pa sipajte u bocu sa raspršivačem.

Nakon što operete kosu, sa šamponom i pakovanjem, polako naprskajte ovu vodicu od ruzmarina na celu kosu. Nije potrebno da je ispirate vodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija