• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

10:52

Nikad vrelija izdanja Điđi Hadid! Minijaturni bikini otkrio mnogo toga (FOTO)

EPA Images

Moda i lepota

Nikad vrelija izdanja Điđi Hadid! Minijaturni bikini otkrio mnogo toga (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Điđi Hadid objavila je na društvenim mrežama seriju fotografija u različitim kupaćim kostimima.

Fotografije na kojima je u razlilitim kupaćim kostimima otkrivaju njeno zgodno i izvajano telo. 

Na jednoj fotografiji Điđi izazovno pozira žutom bikiniju koji ima četvrtasti gornji deo, a donji je vezan na bokovima sa mnogo traka. Uz ovaj bikini ponela je atraktivnu šarenu ogrlicu.

Na jednog drugoj slici, snimljenoj takođe u Majamiju, Điđi se ponovo odlučila za dvodelni žuti kupaći kostim, ali potpuno drugačijeg kroja. Ovaj kostim je trouglast i ima atraktivne ženstvene volane i na gornjem i na donjem delu.

 

Jedan od Điđinih kostima je crno- beli. Ima čvrste korpe i dublji donji deo, i crno-beli dezen nepravilnih horizontalnih pruga.

Manekenka blista i u zanimljivom crno-zelenom kupaćem kostimu sa cvetnom šarom. Gornji deo je u obliku top majice a donji je minijaturni bikini.

Još jedna fotografija kojom je Điđi obradovala fanove predstavlja zanimljiv crveno -beli prugasti bikini. Jednostavan u gornjem delu, ovaj model u donjem delu ima teget trougao. 

Sudeći po fotografijama Điđi uživa u raznim modelima kupaćih, u vodi i suncu i  u svom zgodnom telu, a skorašnje nevolje koje se odnose na hapšenje zbog posedovanja marihuane, ostavila je iza sebe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija