• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.04.2024

15:30

Spavala sa 800 muškaraca pa sada daje savete! Seksi baka tvrdi da joj orgazam pomaže protiv stresa (FOTO/VIDEO)

instagram/printscreen/andrea__sunshinee

Ljubav

Spavala sa 800 muškaraca pa sada daje savete! Seksi baka tvrdi da joj orgazam pomaže protiv stresa (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Seks dolazi s mnogim prednostima. Može sniziti krvni pritisak, pospešiti bolji san i čak poboljšati vaš imunološki sistem. Pa kako to vodi samo pozitivnim stvarima, jedna baka otkrila je zašto svaki dan doživljava orgazam.

Andrea Sanšajn (55) voli da priča o svom seksualnom životu nakon što je prethodno priznala da je "spavala više od 800 ljubavnika" od razvoda pre nekoliko decenija.

U razgovoru za Daily Star, Brazilka u dobroj formi podelila je sve razloge zbog kojih nikad ne bi odustala od seksa i čak je dala nekoliko saveta ljudima kojima to nedostaje.

- Nikada nisam odustala od seksa. Seks i orgazam su moje gorivo protiv stresa. Ako nemam partnera, masturbiram svakodnevno barem tri puta dnevno kada imam vremena. Čak sam i pričala o tome u  u zadnje vreme, koliko je važno dopustiti sebi da kroz seks oslobodite svoju napetost. Pokušavam da nateram žene da to vide kao prirodan način života. Ne treba vam partner da bi bio u skladu s vašim potrebama. Mnoge žene možda nemaju partnera. Ali masturbacija je važna iako žene zaista osećaju zadovoljstvo mora biti ​​bez srama, što je prirodna stvar koja nas samo jača.

Prema Andrei, redovni orgazam može da dovede do duhovne koristi. Ona tvrdi da postoji nekoliko knjiga koje govore o energetskoj snazi ​​seksa.

 

 

- Orgazam je jedan od najvitalnijih i najprirodnijih užitaka koje možemo doživeti - priznala je pa dodala:

- Često kažem svojim pratiteljima da je zaista vredno upoznati ovu jednostranu stranu užitka. Žena koja ptaktikuje vlastiti orgazam posledično se oseća sigurnije, lepše i srećnije. Ne kažem da su one koje ga ne praktikuju suprotne od ovoga. Ali naglašavam da postoji snažna i ohrabrujuća veza za one koji se usude da probiju probiti ovu barijeru. Industrijsko tržište danas pomaže nama ženama da bolje upoznamo sebe seksualno."

Govoreći o samoljublju, Andrea je također rekla da ono omogućava ženama da uče o svom zadovoljstvu. Kako mnoge žene nisu svjesne orgazama, seksualna komunikacija je ključna.

- I danas imamo žena koje samo zbog srama nemaju zadovoljstvo da se izraze na ovu temu. Ali vredi zapamtiti kada imate svoju seksualnu samokomunikaciju, nema razloga da vam bude neugodno, potpuno ste uključeni u svoj element, bez publike koja bi pljeskala ili zviždala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija