• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2024

08:50

Šok! Žena slučajno pozvala muža dok je bila sa ljubavnikom! Evo kako je on reagovao

Shuterstock

Ljubav

Šok! Žena slučajno pozvala muža dok je bila sa ljubavnikom! Evo kako je on reagovao

Podeli vest

Jedan muškarac bio je šokiran kada ga je žena pozvala tokom seksa sa ljubavnikom.

Priča o muškarcu koji je saznao da ga žena vara postala je viralna. Sve je počelo pitanjem na društvenoj mreži "Quora":

"Kako ste saznali da vas žena vara?"

Muškarci su otkrili niz iskustava, ali je jedno od njih je privuklo najveću pažnju.

 - Ovo je najbrutalnije hvatanje na delu za koje sam čuo u životu- počeo je svoju priču jedan čovek.

 On je otkrio da je njegov kolega dugo bio sumnjičav, verovao je da ga žena vara, ali nikada nije imao dokaz za to. To je saznao tokom sasvim običnog dana na poslu, kada je sa kolegama bio na pauzi za ručak.

Foto: Shuterstock

 

 

 - Ovo se nije desilo meni, već jednom kolegi. On je mesecima sumnjao da nešto nije u redu sa životnim stilom njegove supruge, ali nikada nije imao dokaz. Sve nas je na poslu izluđivao pričama o njoj, stalno nas je pitao za savet, prepričavajući svaku sitnicu. Onda smo jednog dana otišli ​​u kuhinju na ručak i zazvonio mu je telefon. Vikao je: „Čekaj, ovo je moja žena.“ Lice mu je pocrvenelo čim je prislonio telefon na uvo. urlajući na nju preko telefona, uporno smo pitali šta nije u redu. On je poludeo! Stavio je telefon na sto i uključio zvučnik. Žena ga je zvala tokom seksa -  ispričao je šokantnu priču muškarac.

Foto: Shuterstock

 

 

 - Mogli smo da ih čujemo kako jauču i stenju, bez prestanka, a moj kolega je izgledao kao da je poludeo. Očigledno su bili toliko bučni da nisu mogli ni da čuju kako viče na njih preko telefona. Znojio se, zgrabio telefon i otišao kući da se suoči sa njom. To je najbrutalnije hvatanje na delu kom sam bio svedok - napisao je čovek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

Božić: Srpski narod nikada nije trpeo izdajice!
Politika

Božić: Srpski narod nikada nije trpeo izdajice!

Postoji nešto što se zove poštenje, čast i ljubav prema narodu i otadžbini, a to je ono što je Aleksandar Vučić pokazao nadljudskom borbom u Ujedinjenim nacijama, izjavila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

24.05.2024

11:53

Nebojša Bakarec: Vučićeva veličanstvena pobeda u UN!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučićeva veličanstvena pobeda u UN!

Juče su zapad i njihovi poltroni srušili međunarodni poredak, pogazili međunarodno pravo, prekršili Povelju Ujedinjenih nacija. Srušili su temelje Ujedinjenih nacija, usvajanjem sramne Rezolicije o Srebrenici. Nikada rezolucija o genocidu, u istoriji UN nije usvojena bez konsenzusa.

24.05.2024

11:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija