• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.12.2023

11:50

Sedam godina od rastanka poslao mi je poruku! Imali su ljubav iz bajke, a onda je on samo nestao - krio je veliku tugu

Shutterstock

Ljubav

Sedam godina od rastanka poslao mi je poruku! Imali su ljubav iz bajke, a onda je on samo nestao - krio je veliku tugu

Podeli vest

Priča o ljubav koja je opsatala uprkos svim nedaćama koje su ih snašle.

- Upoznala sam Breta na fakultetu. Kasnila sam prvog dana i kad sam uletela u slušaonicu, bilo je samo jedno mesto prazno pored njega. Ubrzo smo se sprijateljili i čak smo tog semestra učili zajedno.

Ovako počinje priča crnokose Miše o tome kako je upoznala ljubav svog života.Osetila je odmah da je njen kolega privlači, ali nije htela da mu to pokaže.

- Šalili smo se, smejali, lepo smo se družili - priča ona.

Čak mi je i snimio nekoliko pesama na CD, ali nikad ništa više od toga. Kad se završio semestar, prestali smo da se viđamo.

Miši je Bret stalno delovao pomalo stidljivo, a možda čak i rezervisano. Utoliko joj je bilo veće iznenađenje kad joj je, sedam godina kasnije poslao poruku na Fejsbuku. 

- Hoću li ja ikad više videti tvoje lice? glasila je poruka.

Foto: Shutterstock

 

Jedva je došla sebi od iznenađenja, to uopšte nije ličilo na Breta kakvog je poznavala. Već se bila preselila u drugo mesto, ali su joj roditelji i dalje živeli u njenom rodnom gradu. Otišla je da ih obiđe, a i da vidi Breta. Očekivala je susret s velikom neizvesnošću. Kako će se ponašati, o čemu će pričati...

- Nismo prestajali da pričamo. Tek tada mi je kazao šta se sve dešavalo te godine kad smo se upoznali. Toliko toga nisam znala - kaže Miša.

Ispostavilo se da je njihovo zajedničko učenje bilo za njega jedini predah. Majka mu se borila s karcinomom, morao je da pomaže porodici. Umrla je nedugo nakon Bretove diplome.

- Nije želeo sažaljenje, ništa od toga mi nije ispričao. Sam je trpeo bol. To me je jako dirnulo. Shvatila sam u tom trenutku koliko je nežan i koliko nesebičan kao čovek - seća se Miša.

Foto: Shutterstock

 

- Posle večere, otišli smo u obližnji bar gde su imali džuboks. Kad je počeo da pušta pesme, trebalo mi je malo vremena da shvatim da bira baš one koje mi je snimio na CD-u. Nisam mogla da verujem da ih se seća. Tri meseca kasnije, mi smo se verili. Svi su pričali da smo ludi što toliko žurimo, ali kad znaš, onda znaš. Zajedno smo već osam godina i sigurna sam da je on najbolji čovek kojeg sam ikad srela. I to ne kažem samo zato što sam se ja udala za njega -  završava Miša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12