• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

22.10.2023

10:00

Mit ili istina? Ekspert otkriva da li se muškarci zaista plaše jakih žena - ovo će vas sigurno iznenaditi

Shutterstock

Ljubav

Mit ili istina? Ekspert otkriva da li se muškarci zaista plaše jakih žena - ovo će vas sigurno iznenaditi

Podeli vest

Specijalista za partnerske odnose ističe da se muškarci koji su u muškoj energiji ne plaše uspešnih i jakih žena i da im nije bitno koliko ta žena zarađuje i čime se bavi.

Sigurno ste nekada čuli rečenicu "ma on se plaši jakih žena", bilo od drugarice ili ste je možda i vi sami izgovorili. Ali, da li je to zaista tako? Da li se muškarci stvarno plaše jakih i uspešnih žena ili je to samo takoreći način na koji se žene "teše"?

Detaljnije o ovome otkrila je Slađana Trikić, transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose:

- Jedna od stvari koje muče žene i devojke jeste uverenje da muškarci ne vole jake i uspešne žene, odnosno da ih se plaše.

Muškarac koji je u muškoj energiji, ne pridaje značaj tome koliko ti zarađuješ i kojim se poslom baviš. Ukoliko je to važno nekom muškarcu, to je onda jedna od crvenih zastavica i ukazuje na to da je on u ženskoj energiji i da nije dovoljno proaktivan, kada je zarađivanje novca i obezbeđivanje porodice u pitanju - navodi Slađana i dodaje:

Foto: Shuterstock

veza

- Šokirana sam činjenicom koliko mojih klijenatkinja pozajmljuje novac svojim partnerima ili ih bukvalno izdržavaju.

Muškarac koji je u muškoj energiji će raditi i 3 posla ukoliko je potrebno, kako bi obezbedio dovoljno finansijske sigurnosti za one koje voli.

Takvom muškarcu nije bitno to koliko si ti jaka i uspešna, ali mu je važno da si u ženskoj energiji.
Njemu je potrebna nežna, podržavajuća žena, koja će mu pružati emotivnu stabilnost, a ne žena koja će se takmičiti sa njim - ističe Slađana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija