• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

15:10

MUŽ MI JE DEBEO, ALI MENE BAŠ BRIGA! Pričaju da sam sponzoruša, a evo šta je prava ISTINA (VIDEO)

Printscreen tiktok

Ljubav

MUŽ MI JE DEBEO, ALI MENE BAŠ BRIGA! Pričaju da sam sponzoruša, a evo šta je prava ISTINA (VIDEO)

Podeli vest

Sijena Kira koja je zaljubljena u fitnes, srećno je udata za glumca Krega, sa kojim živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a imaju i dete.

Džordž je zaprosio Sijenu na gondoli u Veneciji, u Italiji, a dvojac se venčao u maju 2022. Kada su se venčali, krenule su negativne kritike na njihov račun da im je brak prevara.

 

 

Kritike zbog kilograma

Glumac je nemilosrdno napadnut zbog svoje težine. Takođe mu je u brojnim prilikama rečeno da se skloni sa društvenih mreža. U međuvremenu, vitka Sijena je prozvana jer je bila sa njim samo zbog novca.

- Mora da je luda da se uda za tebe - rekli su paru.

Par insistira da to nije slučaj, jer zarađuju čak 10.000 evra mesečno na mrežama.

 

- Ljudi me zovu 'sponzorušom' i kažu da Džordž treba da razmisli o svom zdravlju - kaže Sijena, koja priznaje i da je kao mnogo mlađa volela krupnije momke, dok su sve njene drugarice volele momke iz teretana.

Par tvrdi da ne morate da se menjate da biste pronašli ljubav ili bili srećni.

- Mi apsolutno volimo svoje živote i izgradili smo život za našeg sina za koji nismo verovali da je moguć - kaže par.

Zarađuju 10.000 evra

Par provodi tri sata dnevno kreirajući sadržaj i kažu da im dobar mesec može doneti i do 10.000 evra zarade. Džordžova težina ga ne sprečava da radi normalne stvari, još uvek može da ide u kupovinu i Oliveru je odličan otac, prenosi The Sun.

- Čak su i pretili da će me silovati, to je strašno. Sada je ovo naš posao, fokusiramo se na pozitivne stvari, a čak i kada dobijemo komentare mržnje, imamo više pregleda, više reklama i više ugovora sa brendovima tako da to ne uzimamo k srcu – kaže ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija