• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

14:05

SIJAMSKE BLIZNAKINJE DELE POLNI ORGAN I IMAJU SAMO PO JEDNU NOGU, ALI NIKADA NISU HTELE DA SE RAZDVOJE! Priča koja je iznenadila SVE (FOTO)

printscreen instagram andrade_glupe

Ljubav

SIJAMSKE BLIZNAKINJE DELE POLNI ORGAN I IMAJU SAMO PO JEDNU NOGU, ALI NIKADA NISU HTELE DA SE RAZDVOJE! Priča koja je iznenadila SVE (FOTO)

Podeli vest

Sijamske bliznakinje Lupita i Karmen Andrade (22), postale su veoma popularne na društvenim mrežama nakon što su objavile kako izgleda živeti u jednom telu.

One su rođene u Meksiku, a odrasle u Konektikatu. Bliznakinje dele karlicu, reproduktivni sistem, jetru i krvotok, a svaka od njih ima jednu nogu.

Ukoliko se pitate ko kontroliše glavne stvari, onda treba da znate da je to Karmen.

 - Nije sve duga i sunce. Imali smo mnogo izazova, ali imamo sjajan život. Idemo u bioskope i koncerte, delimo jedno sedište i putujemo avionima -  rekla je Karmen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

 

Nisu pokušali operaciju razdvajanja

Objasnile su da nikada nisu pokušali da imaju operaciju koja bi ih razdvojila, jer bi to moglo biti fatalno za jednu ili čak obe. Kada su bile male, imali su fizikalnu terapiju da nauče kako da sede i rade vežbe nogu — prve korake su napravili sa 4 godine.

Kada je reč o zabavljanju, oni imaju malo drugačiji pogled - Karmen ima dečka po imenu Danijel, dok je Lupita aseksualna.

 - Nikada nisam pokušavala da sakrijem činjenicu da sam sijamski blizanac, što je značilo da sam dobijala mnogo poruka od momaka sa fetišima -  rekla je u razgovoru za američke medije.

Upoznala dečka preko interneta

Karmen je upoznala svog dečka u aplikaciji za sastanke Hinge u oktobru 2020. i rekla je da se on izdvojio tako što joj nije postavio pitanje o tome da je sijamski blizanac da bi započeo njihov razgovor.

Iako se ona i Danijel zabavljaju, Karmen je rekla da nisu seksualno intimni jedno sa drugim. Tokom prošlogodišnjeg intervjua za Jubilee, opisala je njihovu vezu kao više „blisko prijateljstvo“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

 

Njih dvoje su razgovarali o veridbi u budućnosti, ali prvo žele da žive zajedno.

 - Danijel i ja volimo decu, ali ne želimo svoju. Lupita i ja ne možemo da zatrudnimo, imamo endometriozu i takođe smo na blokatoru hormona koji nam sprečava menstruaciju.

Iako Lupita ne izlazi sa Danijelom, Karmen kaže da se njih dvoje „stvarno dobro slažu“.

 - Smešno je jer ostajem budna kasnije od Lupite, ali kada Danijel prespava, ja brzo zaspim – a on ostaje budan i priča sa njom -  rekla je Karmen za "Todej"

Nakon toga je nastavila da priča o njihovom odnosu, objašvanjavajući kako je Danijel prihvatio sve to.

 - Ponekad se osećam loše jer želim da provedem toliko vremena sa Danijelom. Zato pokušavamo da nađemo kompromise. Na primer, Lupita je ta koja će izabrati gde ćemo izaći na večeru ili šta ćemo da radimo - kaže ona.

Žele da budu veterinari

Ali iako se mogu razlikovati u zabavljanju, oni su veoma slični u mnogim drugim oblastima, kao što su njihove težnje u karijeri. Oboje žele da rade u veterinarskoj profeisji, a Lupita se nada da će postati i pisac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

 

Imaju sličan stil oblačenja

Karmen je objasnila da ona i Lupita imaju isti ukus u odevanju i da im je jedan od komšija čak i šio odeću od njihove pete godine. Međutim, bliznakinje se trude da pokušaju da imaju svoj jedinstveni izgled - na primer, Karmen ima pirsing u ​​nosu. Njih dve takođe mogu da osete osećanja jedno drugog - bukvalno.

 - Osećam kada je Karmen zabrinuta ili će zaplakati. Sve to osećamo u stomaku - priča.

Karmen je primetila da je Lupita „mnogo pažljivija“ od nje, kao kada su nedavno otišli ​​u prodavnicu i ona je uhvatila čoveka kako ih snima, iako je tvrdio da je stvarno snimao svoju ćerku.

"Kada smo imali skoro 6 godina, imali smo noćnu moru da ćemo pasti iz aviona, a onda smo bukvalno pali sa kreveta, To se desilo samo jednom, ali možemo da osetimo emocije druge osobe. To se stalno dešava."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

 

Karmen i Lupita priznale su da im nije muka jedna od druge.

Srećno detinjstvo

Na kraju dugog dana obično rade svoje stvari - na primer, Karmen će raditi neke školske zadatke, a Lupita će slušati muziku. Uprkos njihovom nekonvencionalnom životu, njih dve su srećne. Sećaju se da su imali veoma radosno detinjstvo i istu grupu prijatelja od malih nogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

 

Takođe su počele da dele svoje putovanje kao sijamski blizanci TikTok nalogu, "carmenandlupita".

Ipak, osim komentara podrške, često nailaze na one negativne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12