• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2023

20:45

OBRATITE PAŽNJU! 3 jasna znaka da vaš partner ima aferu!

Shutterstock

Ljubav

OBRATITE PAŽNJU! 3 jasna znaka da vaš partner ima aferu!

Podeli vest

Doktor Set Mejers je za YourTango objasnio koji su znakovi preljube, kako prepoznati da će vas neko jednog dana prevariti i koliko vremena je potrebno da se otkriju.

Istorija varanja

Prvi znak da će vas partner prevariti je njegova prethodna veza. Ako je varao tada, vrlo će verovatno varati i sada. Možda do ove informacije ne dođete dovoljno rano, ali kad tad će se iskristalizovati. Postoje slučajevi kada osoba neće ponoviti greh iz prošlosti, ali uzorak je takav da velika većina hoće.

Želite li da budete uvereni da se istorija neće ponoviti, morate ozbiljno azgovarati sa partnerom na tu temu i proveriti da li je vaš partner potražio pomoć oko tog problema i nosi li se sa time.

Foto: Shutterstock

Nemilosrdno flertovanje

Pitate se ko bi flertovao s nekom drugom ispred partnerke? Milioni muškaraca, ali i žena. Događa se do vrlo često, da vam se pred očima odvija flert, a vi ga ili niste shvatili ili ste odlučili da zažmurite na jedno oko.

Ako ste ga uhvatili, onda imate problem. Šanse da osoba kojoj treba mnoštvo pažnje i flerta čak i pred vama, znači da će jednog dana, kada vas ne bude blizu, preći granicu flerta i doći do potpunog kontakta.

Želite li dugotrajnu monogamnu vezu, postavite pravilo da flerta nema. U suprotnom, reč je o ponašanju koje ćete vrlo teško iskoreniti iz neke osobe i imaćete ozbiljnih problema.

Foto: Shutterstock

Nestao je

U slučaju da vaš partner neobjašnjivo nestane i ne javlja se na pozive i poruke, znak je da vas možda vara. Možda je u teretani, bioskopu ili na poslovnom sastanku, ali ako izbiva duže od nekoliko sati i to posebno noću, a vi nemate pojma gde je, proverite vara li vas.

Razgovarajte o njegovom “nestanku” i iskreno priznajte da vam takvo ponašanje stvara anksioznost i nesigurnost. Ako se ponašanje nastavlja, možda vas i ne vara – ali svakako ne poštuje vaše osećanja i brigu.

Mejers po pitanju varanja piše i da su sumnje ponekad neopravdane jer proizlaze iz sopstvenih paranoja bez pokrića. Većina ljudi ne želi da veruje da ih partner vara pa ne žele da poslušaju sopstveni osećaj da nešto ne štima.

U slučaju da sumnjate, zaštitite se emocionalno i odvojite od veze pa iskoristite to vreme da se suočite sami sa sobom. Donesite odluku na osnovu zdrave procene i otkrića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zvanično je! Evo ko menja Alegrija na klupi Juventusa
Fudbal

Zvanično je! Evo ko menja Alegrija na klupi Juventusa

Fudbalski klub Juventus i italijanski strateg Masimilijano Alegri (56) rastali su se dan nakon osvajanja Kupa Italije, a u preostale dve utakmice do kraja sezone trener srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću i ekipi, biće Paolo Montero (52).

19.05.2024

11:22

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12