• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

13.02.2024

07:24

Mesec je ušao u Ovna! 3 horoskopska  znaka očekuju srećne vesti

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Ovna! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u Ovnu, gde snažno utiče na Ovnove, Lavove i Strelčeve. Sa druge strane, neće prijati Rakovima, Vagama i Jarčevima.

Mesec u Ovnu je astrološki položaj Meseca kada se nalazi u znaku Ovna prema Zodijačkom krugu. Ovan je prvi znak Zodijaka, počinje oko 21. marta i traje do oko 20. aprila.

Mesec u Ovnu donosi dinamičnu i vatrenu energiju, jer se Ovan smatra znakom koji je povezan sa energijom pokreta, akcije i hrabrosti.

Strastvenost

Mesec u Ovnu donosi snažnu strast i energiju. Osobe koje imaju ovaj položaj Meseca često su vrlo entuzijastične i energične. Imaju snažnu potrebu za aktivnošću i mogu biti vrlo impulsivne u svojim reakcijama.

Nezavisnost

Ovan je znak koji teži nezavisnosti i samostalnosti, pa Mesec u Ovnu može doneti želju za autonomijom i nezavisnošću. Ove osobe često žele da budu vođe u svojim delatnostima i teže da budu samostalne u svojim odlukama.

Hrabrost

Ovan je znak hrabrosti i odlučnosti, pa Mesec u Ovnu može doneti ove karakteristike emocionalnom nivou. Ove osobe su spremne da se suoče s izazovima i ne plaše se da preuzmu inicijativu.

Foto: Shutterstock

 

 

Impulsivnost i brzopletost

S obzirom na to da Ovan naglašava impulsivnost, osobe s Mesecom u Ovnu mogu biti sklone brzim, ponekad nepromišljenim odlukama. Mogu reagovati na emocije u trenutku, što ih može dovesti do situacija koje su nepromišljene.

Potreba za akcijom

Mesec u Ovnu nosi snažnu potrebu za akcijom i kretanjem napred. Ove osobe se mogu osećati frustrirano ili nestrpljivo ako se osećaju blokirano ili ograničeno u svojim mogućnostima da deluju.

Borbeni duh

Ove osobe često imaju borbeni duh i mogu se zalagati za ono u što veruju sa strašću i odlučnošću. Mogu biti vrlo uporni i istrajni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Mesec u Ovnu donosi snažnu, vatrenu i dinamičnu energiju, koja podstiče na akciju, hrabrost i nezavisnost. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

To će biti nova dimenzija Srbije! Vučević i Vesić obišli radove na izgradnji podvožnjaka na pruzi NS - Subotica-Kelebija (FOTO)
Politika

To će biti nova dimenzija Srbije! Vučević i Vesić obišli radove na izgradnji podvožnjaka na pruzi NS - Subotica-Kelebija (FOTO)

Predsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, u pratnji predsednice Pokrajinske Vlade Maje Gojković i gradonačelnika Subotice Stevana Bakića, obišli su danas u Subotici radove na izgradnji podvožnjaka prema projektu modernizacije i rekonstrukcije deonice pruge Novi Sad - Subotica - državna granica Kelebija.

25.05.2024

13:44 >> 13:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija