• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

07:25

3 znaka ostvariće neverovatan uspeh u februaru! Imaće više para i ponuda od drugih

Shutterstock

Horoskop

3 znaka ostvariće neverovatan uspeh u februaru! Imaće više para i ponuda od drugih

Podeli vest

Poznati astrolog Pavel Globa, koji je popularan zbog svojih preciznih astroloških prognoza, otkrio je koji znakovi će ostvariti vrtoglavi uspeh u februaru mesecu.

Globa tvrdi da će narednog meseca znakovi kao što su Rakovi, Ribe i Blizanci uživati više od svih drugih.

RAK

Rakovi će u februaru doživeti veliku sreću u domenu karijere. Njihov profesionalni put će kretati uzlaznom putanjom, a njihovi nadređeni će primetiti njihova postignuća, što može rezultirati značajnim unapređenjem. Takođe, očekuje ih finansijska stimulacija ili povišica.

Na ličnom planu, Rakovi se mogu radovati mnogim pozitivnim događajima, posebno u smislu ispravljanja starih grešaka i početka iznova. Međutim, trebaju biti oprezni jer će se česti sukobi pojaviti kao izazov. Zvezde poručuju da treba da budu tolerantniji kako bi očuvali harmoniju.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Što se tiče Riba, februar donosi izuzetnu sreću u finansijskom segmentu. Novac će neprestano pristizati, ali upozorava se na oprezno raspolaganje s njim, kako ne bi poremetili finansijske tokove. Takođe, u februaru ih očekuju zanimljiva poznanstva, a nova osoba može značajno uticati na njihov život.

BLIZANCI

Merkur će biti saveznik Blizanaca u februaru, pružajući im podršku u stvaranju novih veza i uspostavljanju poslovnih kontakata. Povećana potreba za komunikacijom će im omogućiti nove mogućnosti učenja. Takođe, Merkur će poboljšati pamćenje, pomoći im da steknu nova iskustva na putovanjima i podići im raspoloženje. Finansijski uspeh ih očekuje u drugoj polovini meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola
Društvo

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola

U okviru „Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola“, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, danas će 100 najboljih diplomaca državnih medicinskih fakulteta (Priština, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) dobiti posao u nekoj od zdravstvenih ustanova i priliku za stručno usavršavanje, kroz besplatnu specijalizaciju i doktorske studije.

28.05.2024

15:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Adekvatna sankcija je više doživotnih kazni": Advokat porodica ubijenih u Mladenovcu otkrio detalje suđenja ubici Blažiću
Hronika

"Adekvatna sankcija je više doživotnih kazni": Advokat porodica ubijenih u Mladenovcu otkrio detalje suđenja ubici Blažiću

Suđenje Urošu Blažiću, koji je optužen da je počinio masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje, donelo je novu dimenziju bezbednosnim izazovima. Zbog osetljivosti slučaja, suđenje se premešta iz Smedereva u Specijalni sud u Beogradu. Ova promena lokacije izazvala je interesovanje javnosti za detalje samog procesa. Kako će izgledati suđenje? Kada će biti organizovano pripremno ročište i koji su koraci u daljem toku sudskog postupka? O tim pitanjima u emisiji "Uranak" na televiziji K1 govorio je advokat porodica ubijenih, Stefanom Stefanovićem.

28.05.2024

14:16

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija