• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2023

10:00

Ljubavni horoskop do 2. decembra! Bikovima sledi neočekivana romansa, Strelčeve privlači neko iz kruga prijatelja

Freepik.com

Horoskop

Ljubavni horoskop do 2. decembra! Bikovima sledi neočekivana romansa, Strelčeve privlači neko iz kruga prijatelja

Podeli vest

Svaki horoskopski znak očekuje zanimljiva ljubavna nedelja, ali će Ovnovima biti posebno lepa.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, kada je ljubav u pitanju.

OVAN

Ako ste već u vezi, naredna nedelja će doneti zadovoljstvo i harmoniju, pogotovo na fizičkom planu. Ako ste sami, ovo je period kada možete da ostvarite vezu. Sigurno će vam se neko dopasti i imaćete prilika u ovoj sferi.

BIK

Moguće je da ćete imati neko neočekivano romantično iskustvo. Možda će to samo biti kratkotrajna afera koja će vas iznenaditi, a možda će biti nešto mnogo egzotičnije od toga. U svakom slučaju ćete naučiti nešto o sebi.

BLIZANCI

Imaćete veće šanse da doživite neku virtuelnu romansu, nego da ostvarite pravu vezu. Povezivaćete se sa drugima na mentalnom nivou, ali neće biti prilike za emotivnu ili fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada.

RAK

Raspoloženje će vam biti vrlo promenljivo, kao i naklonost. Isto će biti i sa osobom koja vam se dopada ili partnerom, zbog čega će vaš ljubavni život biti pun uspona i padova i može postati vrlo konfuzan.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

Odnosi će nastaviti da budu nestabilni, ali to ne znači da neće biti i lepih događaja u vašem ljubavnom životu. Pogotovo je moguće da doživite novu ljubav ako ste sami i u prilici za tako nešto. Ako ste u vezi, potrudite se da oživite odnos.

DEVICA

Bićete vrlo skoncentrisani na sferu odnosa, ali i pored toga možda nećete imati zadovoljavajući ljubavni život. Oni koji već imaju problema u vezi, verovatno će odlučiti da naprave pauzu.

VAGA

Imaćete uspeha u ljubavi u narednom periodu. Venera je i dalje u vašem znaku. Zbog toga ste lepši i privlačite ljubav svih osoba oko vas. Moći ćete da birate jer ćete imati puno obožavalaca.

ŠKORPIJA

Osećaćete se vrlo stimulisano, čak i ako vam se trenutno niko ne dopada. Zbog toga bi neko mogao da vam se dopadne po kratkom postupku, tek da biste imali na koga da usmerite svu tu senzualnu energiju koja vas sad ispunjava.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

Moguće je da će vas privući neko iz kruga prijatelja ili osoba koju ćete upoznati preko prijatelja ili na nekom okupljanju. Bićete vrlo društveni, ostvarićete nove kontakte, što će doprineti svim ovim dešavanjima na planu ljubavi.

JARAC

U narednom periodu je moguće da vam se dopadne neko s kim radite, imate profesionalni kontakt ili čak neko ko vam je nadređen. Privlačiće vas uspeh kod drugih, pa je vrlo verovatno da će ta osoba biti neko uspešan ili barem popularan.

VODOLIJA

U ovom periodu biste mogli da upoznate nekoga ko je vrlo učen i zbog toga vama izuzetno privlačan. Ako ste već u vezi, moguće je da će partner imati potrebu da se oseća važno ili barem bitnije od vas.

RIBE

Vaš život će se preokrenuti nekim dešavanjima u drugim sferama, zbog čega možda nećete biti u situaciji da se skoncentrišete na ljubav. Ipak, ako se budete zanimali za ljubav, možda vam se dopadne neko ko vam je nadređen u određenom smislu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nulandova je organizovala puč u Kijevu, a sad je i otkrila da SAD nisu htele da Ukrajina razgovara sa Rusijom!
Može li jasnije

Nulandova je organizovala puč u Kijevu, a sad je i otkrila da SAD nisu htele da Ukrajina razgovara sa Rusijom!

Ukrajina nikada nije bila u poziciji da postigne povoljno rešenje za okončanje dugotrajnog sukoba sa Rusijom, tako da Vašington zapravo nikada nije ohrabrivao Kijev da pregovara sa Moskvom, tvrdi bivša zamenica američkog državnog sekretara za politička pitanja Viktorija Nuland, koja slovi kao i jedan od organizatora puča, odnosnio obojene revolucije u Kijevu 2014. godine.

13.05.2024

17:06

Zabava

56.Majska izložba Ulupuds-a
Kultura

56.Majska izložba Ulupuds-a

56. Мајска изложба под слоганом „Генеза“ представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

15:46

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"
Kultura

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

10:31

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00