• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

11.11.2023

06:38

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 18. novembra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

pixabay.com

Horoskop

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 18. novembra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Podeli vest

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja, nalazi se u Strelcu, a Venera u Vagi, tako da nas očekuje pozitivan preokret. Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Astrolozi su saglasni da će planetarna konstalacija određenim znakovima više prijati, pa će uspeti da zarade novac.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 18. novembra, to su znakovi: Strelac, Vaga, Devica i Ribe.

Foto: pixabay.com

 

 

STRELAC

Merkur u vašem znaku donosi vam vest o bolje plaćenoj poslovnoj ponudi. Preko prijatelja ćete čuti za novu poslovnu mogućnost koja može da vam donese uvećanje prihoda.

VAGA

Naglašeno polje Škorpije donosi vam veliki novac. Imaćete nove pregovore o poslovnom partnerstvu koje može da vam donese veliku zaradu.

DEVICA

Pokloni stižu sa svih strana, a očekuje vas i novčani dobitak. Uspećete da zaradite novac na osnovu kretivnog rada. To čak može da bude u pitanju i vaš hobi.

RIBE

Mars iz Škorpije vas je finansijski obezbedio, pa ne morati da brinete o novcu do kraja meseca. Sada je povoljan momenat da zahtevate povišicu.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Blizanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija