• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

08.10.2023

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 9. do 16. oktobra! Mars u Škorpiji pokazuje zube - Bikovi imaju tajne neprijatelje, a ovaj znak će ostvariti sve što želi

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 9. do 16. oktobra! Mars u Škorpiji pokazuje zube - Bikovi imaju tajne neprijatelje, a ovaj znak će ostvariti sve što želi

Podeli vest

Mars, planeta akcije, ulazi 12. oktobra u magnetičnu Škorpiju, gde će doneti velike promene za Vodolije, Lavove, Škorpije i Bikove. Venera, planeta ljubavi, ulazi u Devicu, gde se ne oseća baš najbolje, pa ćemo pokušavati da analiziramo svoja osećanja, čak i više nego što bismo trebali. 14. oktobra očekuje nas prstenasto pomračenje Sunca u Vagi, ali i mlad Mesec u istom znaku.

OVAN

Posao  -  Mars, vaša planeta, 12. oktobra ulazi u Škorpiju, gde donosi velike potencijale za ostvarivanje poslovnih ciljeva. U vama će se probuditi ogromna moć i energija koja samo treba da se usmeri u pravom smeru. Merkur u Vagi donosi vam potrebu da pronađete balans u komunikaciji, tako da ćete na diplomatski način nastojati da rešavate nesporazume.

Ljubav - Venera, ulazi 9. oktobra u Devicu, pa donosi više racionalnizacije u emotivnim odnosima. Na poslu se nalazi osoba koja vam je zanimljiva. To je neko ko ima visoke principe i očekivanja u ljubavi, ali ćete svakako ostvariti kontakt. Moguća je simpatija na radnom mestu.

Zdravlje - Dobro.

 

BIK

Posao - Venera u Devici donosi vam nove poslovne izazove. Bićete previše analitični od 9. oktobra, a vaše kolege smatraće da ste dosadni jer insisitirate na detaljima. Mars 12. oktobra ulazi u Škorpiju, pa će konfrontacija biti, ne na otvoren način, nego tajno. Imaćete puno tajnih neprijatelja, koji vam rade iza leđa, a predstavljaju vam se kao partneri u poslu.

Ljubav - Kada Mars uđe u Škopriju, privlačiće vas osobe koje su misteriozne, čudne ali i jake u psihološkom smislu. Upravo jedna takva može da vam pomuti razume. Ta osoba je donekle poznata javnosti ali će pokušati da kontroliše vaš život. Škorpije će vam biti pravi izazov.

Zdravlje - Slabije od 12. oktobra.

Foto: Shutterstock

 

 

 

BLIZANCI

Posao - Zbog ulaska Merkura u Vagu nastojite diplomatski da rešite sve prepreke na radnom mestu. Međutim, kada Mars 12. uđe u vaše polje posla, odnosi će biti komplikovani. Mnoge kolege imaće skirvene namere prema vama i imaćete problem da procenite ko su vam pravi prijateljia, a ko neprijatelji. Pripremite se za manipulacije, tajne i malverzacije na radnom mestu.

Ljubav - Jupiter u Biku donosi vam tajnu simpatiju. Već mesecima razmišljate o jednoj osobi, ali ne želite javno o tome da govorite. Moguć je tajni susret. Privlači su vam Bikovi i Vage.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

 

RAK

Posao - Naglašeno četvrto polje ukazuje da se nalazite na prekretnici između dva životna puta. Imaćete česte nespoarzume sa Vagama, a Devica će vam biti dobar saradnik. Od 12. oktobra stvari počinju da se vraćaju u normalu i stresni period će da prođe. Ukoliko se bavite nekretninama, nedelja će biti uspešna.

Ljubav - Pod stresom ste poslednjih dana, pa nemate mnogo obzira prema voljenoj osobi. Imate utisak da vas niko ne razume, ali i da je samo vama teško. U drugom delu nedelje dolazi do stabilizacije, pa ćete biti emotivno ispunjeniji. Ukoliko ste slobodni, sledi vam poznanstvo sa Škorpijom.

Zdravlje - Bolje od kraja nedelje.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Sunce u Vagi donosni vam odlične ishode pregovora. Ukoliko treba da završite važnu papirologiju sada je trenutak da to uradite. Biće novih pregvora o visini vaše plate. Od 9. oktobra ulazite u bolji period za zaradu.

Ljubav - Od sredine nedelje ulazite u komplikovan emotivan period zbog Marsa u Škorpiji. Biće više nejasnih odnosa i rasprava. Ukoliko imate odnos koji je na testu, moguće je da neće izdržati pod pritiskom novonastalih okolnosti. Nije najbolja nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Merkur u Vagi donosi vam mogućnost dodatne zarade. Vi ste jedan od znakova koji će najviše profitirati u narednom periodu. Uz šarm i harzmu lako možete da ostvarite bilo koji cilj. Mars 12. oktobra ulazi u treće polje, pa će vaša moć ubeđivanja biti velika.

Ljubav - Venera u vašem znaku od 9. otkobra donosi vam uzbudljiv ljubavni život. Možete lako da se zaljubite kako niste odavno, a pojačanog flerta će biti. Bićete neodoljivi za osobe koje budete sretali.

Zdravlje - Odlično.

 

VAGA

Posao - Sezona vašeg znaka uveliko traje, a u poziciji ste da ostvarite svoje snove. Mars 12. oktobra ulazi u Škorpiju, pa vam donosi poboljšanje finansijske situacije. Imate mogućnost da zaradite veliki novac i to na osnovu dogovora o novom poslovnom partnerstvu.

Ljubav - Mars ulazi u Škopriju, pa vam donosi poznanstvo sa osobom koja je uspešna, ali zatvorena. To je neko ko će ostaviti snažan utisak na vas. Ukoliko ste u stalnoj vezi, možete lako sa partnerom da započnete zajednički biznis.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

Posao - Do sredine nedelje bićete u povučenijoj fazi je ste iscrpljeni, ali od 12. oktobra situacija se menja na bolje. Mars, vaša planeta ulazi u prvo polje i donosi povratak energije i samopouzdanja, tako da nećete imati konkurenciju. Bićete nedostični na poslu, ali i saradnik za primer. Od sredine nedelje lako ćete dobiti ono što želite u karijeri.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam ljubav preko prijatelja. Osoba sa kojom se družite će vas upoznati sa jednom Devicom koja će vam se dopasti. Isto tako lako možete prijateljstvo da pretvorite u ljubavnu vezu.

Zdravlje - Bolje.

 

STRELAC

Posao - Venera 9. oktobra ulazi u Devicu, pa vam donosi puno ambicija, ali i opterećivanje bespotrebnim detaljima. Merkur i Sunce u Vagi ukazuju da u narednoj nedelji treba da se oslonite na prijatelje ako želite da ostvarite svoja očekivanja. Mars u Škorpiji doneće vam pritajenu energiju, tako da ćete biti jači nego što na prvi pogled delujete.

Ljubav - Mars u dvanaestom polju donosi vam tajnu simpatiju. To je neko ko vam je fizički privlačan, ali ćete opsesivno biti vezani za ideju o toj osobi. Moguća je tajna romansa ali i dogovor o tajnom susretu. Merkur u Vagi može da vam donese i dilemu između dve osobe.

Zdravlje - Stres.

 

JARAC

Posao - Naglašeno deseto polje donosi vam puno posla. Ljudi će imati velika očekivanja od vas, ali ćete smatrati da to ne ide u prvacu u kojem ste zamislili. Imajte u vidu da možete da dobijete ponudu za bolju poziciju na poslu, ali to neće proći bez većeg pritiska i odgovornosti. Imaćete snažnu podršku jedne Škorpije.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam planiranje putovanja. Ukoliko imate nekoga ko vam se odpada, idealan je period godine da otputujete negde na drugu destinaciju. Svaka promena ambijenta može da vam donese osveženje u ljubavi.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao - Od 12. oktobra Mars gazi u Škorpiju i donosi tenzije na radnom mestu. Imaćete sve češće sukobe mišljenja, a stičete utisak da vam neko radi iza leđa. U svakom slučaju vaši planovi će biti sabotirani, a imaćete manje energije da se borite sa problemima. Moguće je daleko putovanje i učenje nove oblasti zbog posla.

Ljubav - Vage će vam biti privlačne u narednom periodu. Isto tako možete da imate susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Ukoliko ste u braku, bilo kakvo putovanje bi vam prijalo u narednoj nedelji.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao - Sunce i Merkur u Vagi donose vam nove pregovore o novcu na radnom mestu. Nije isključeno da pokušavate da osigurate novac za određeni projekat, a sada nije loš trenutak za tako nešto. Mars 12. otkobra ulazi u Škopriju i donosi vam pozitivan obrt na svim životnim poljima.

Ljubav - Merkur u Vagi donosi vam najmanje dve opcije za ljubav. Pojedini pripadnici vašeg znaka će izlaziti sa više osoba. U svakom slučaju u opticaju je jedna razvedena osoba i druga koja vam je privlačna fizički.

Zdavlje - Bolje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija