• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.09.2023

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 21. septembar! Jarčevi impulsivno troše novac, Vodolije se zaljubljuju u prijatelja

pexels.com

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 21. septembar! Jarčevi impulsivno troše novac, Vodolije se zaljubljuju u prijatelja

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati određene turbulencije i promene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti mnogo spremniji i sposobniji da budete osoba kakvu vaš partner zaslužuje. POSAO: Započećete neki novi posao, pravac u karijeri ili projekat. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se stabilizovati i opet ćete biti u stanju da živite u balansiranoj harmoniji sa drugima. POSAO: Mogući pozitivni pomaci u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući problemi u odnosu, jer nećete dobro reagovati na pritisak i očekivanja partnera. POSAO: Promene u sferi finansija, iznenadni dobitak novca. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene kroz kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Naići ćete na prepreke u obliku pisanih zabrana ili autoriteta koje vas blokiraju. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Danas ćete biti inspirisani da demonstrirate svoju sposobnost zavođenja. POSAO: Uspeh onima koji se profesionalno bave sportom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, iako možda neće biti objektivnog razloga za to. POSAO: Zastoj u tokovima novca i izvesna blokada u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Bićete neobično agresivni u pokušaju da dobijete ono što želite. POSAO: Vaša ambicija neće poznavati granice, zbog čega biste mogli doći u sukob sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Biće vam bitno da ostavite dobar utisak, pa ćete se potruditi da vaš izgled i imidž budu privlačni. POSAO: Moguće pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte, verovatno preko posla. Oni će za sada biti prijateljski, ali imaće potencijala da prerastu u nešto više. POSAO: Problemi logističke prirode. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Doživećete poboljšanje, više nećete imati problema u odnosu, to jest rešićete problem koji vas je mučio. POSAO: Bićete impulsivni pri trošenju novca. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Blaga blokada u karijeri. Bićete nezadovoljni, ali to je prolazna faza. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za ljubav sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Imaćete problema ako radite sa grupom ljudi. ZDRAVLJE: Upala mokraćnih puteva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija