• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

23.07.2023

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 24. do 31. jula! Ovnovi pate za bivšim partnerom, Bikovima se kvare planovi, a evo ko će dobiti bolje plaćen posao

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 24. do 31. jula! Ovnovi pate za bivšim partnerom, Bikovima se kvare planovi, a evo ko će dobiti bolje plaćen posao

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, krenula je danas retrogradno, tako da se pridružila Saturnu, Neptunu i Plutonu, što donosi veliki povratak na prošlost. Pozivi iz prošlosti, suočavanje sa starim problemima, ali i prijateljima, sve su to manifestacije retrogradnih planeta. Počela je sezona Lava koja će doneti olakšanje za Lavove, Strelčeve i Ovnove.

OVAN

Posao  - Mars u Devici donosi vam bavljenje administrativnim poslovima. Zbog toga ćete nerado odlaziti na posao, jer će vas detalji umarati. Venera je krenula retrogradno, tako da će finansije biti nestabilne do 4. septembra. Treba da vodite računa kakve pregovore o novcu pravite, jer lako možete da dobijete lažna obećanja o zaradi.

Ljubav - Venera je krenula retrogradno, tako da ćete sve više razmišljati o prošlosti. Nije isključeno da ćete patiti za osobom koja vam je nekada bila bliska i razmišljati šta ste mogli bolje da uradite. Pojedinim pripadnicima vašeg znaka će se pojaviti stara ljubav, koja će želeti da poravnate račune.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Venera je krenula retrogradno, pa se vaši poslovni planovi kvare. Ne samo što se kvare, nego ćete sve češće imati utisak da nazadujete u poslovnom smislu. Očekujte pozive starih saradnika koji će želeti da obnove kontak sa vama. Ukoliko imate privatni biznis, očekujte turbulencije i neočekivane troškove.

Ljubav - Mars u Devici vam donosi nova poznanstva, ali je problem što ste zbog retrogradne Venere okrenuti ka prošlosti. Sve više ćete razmišljati o osobi koja vam je nekada značila ili vas je emotivno povredila. Povratak na staru romansu nije idealno rešenje. Jedan Lav će se vratiti u vaš život.

Zdravlje - Problemi sa kičmom.

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop

 

BLIZNACI

Posao - Merkur u Lavu u aspektu sa Uranom donosi vam iznenadne prekide u komunikaciji, ali i neobične ishode pregovora. Zbog toga ne treba da se začudite ako ste imali jedan cilj, a dogodilo se nešto potpuno drugačije. Papirologija koju pokušavate da završite može da se odlaže, jer je period takav. Retrogradna Venera donosi vam nerazumevanje i pojačane ogovaranja.

Ljubav - Poruke i pozivi iz prošlosti će biti prisutni u vašem životu sve do 4. septembra. Imaćete i zanimljiva poznanstva preko interneta, jer će vam aplikacije za upoznavanje biti primamljive u narednom periodu. Ono što ćete primetiti jeste da će biti puno reči, a malo konkretnih dešavanja na emotivnom planu.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Ulazak Sunca u drugo polje donosi vam dodatnu zaradu. Sada je idealan period godine da dobijete veliki novac ili povišicu. Nije isključeno da će vam ponuditi i bolje plaćen posao. Jupiter u Biku vas nagrađuje, pa ćete u karijeri ostvariti svoja očekivanja.

Ljubav  - Saturn ide unazad, baš kao i Venera, pa situacija u ljubavi nije stabilna. Imaćete susret sa osobom iz prošlosti, koja će želeti da porazgovarate o nečemu što je bilo pre nekoliko godina. U svakom slučaju loš period za početak nove romanse.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop

 

LAV

Posao - Sunce u vašem znaku donosi vam bolju organizaciju i novu pokretačku energiju na radnom mestu. Pokazaćete se kao odličan vođa tima na poslu, tako da je vreme da pokažete svoje potencijale. U narednom periodu je moguć napredak u karijeri. Finansijski ćete biti stabilni.

Ljubav - Za razliku od posla, koji vam ide, u ljubavi situacija nije tako stabilna. Venera je krenula retrogradno, pa se stara ljubav vraća u vaš život. Zbog toga nećete biti oduševljeni, ali ćete biti iznenađeni takvim potezom. Ovo je veoma teška nedelja za početak bilo kakvog novog odnosa.

Zdravlje - Stabilno.

 

DEVICA

Posao - Naglašeno dvanaesto polje donosi vam razna iskušenja, ali i pogrešne procene. Usled Marsa u vašem prvom polju u fazi ste pobune i imate utisak da je vreme za donošenje prelomnih odluka. Imaćete utisak da vam je svega dosta, a to se odnosi i na posao. Venera ide unazad, pa donosi nestabilnu finansijsku situaciju. Ukoliko vam neko duguje novac, dug će sigurno biti još veći jer nije dobar period za potraživanje para.

Ljubav - Saturn u Ribama donosi vam povratak stare ljubavi. Sve više ćete razmišljati o osobi koja nije slobodna, ali ste je upoznali pre nekoliko godina. Treba da znate da sa retrogradnim planetama nije dobar momenat za povratak na staro.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop

 

VAGA

Posao - Venera je krenula unazad, pa i vaši planovi polako padaju u vodu. Primetićete da se mnogo toga odlaže i jednostavno nećete moći da se oslonite na ljude sa kojima radite. Naglašeno jedanaesto polje Lava ukazuje da imate podršku uticajnih prijatelja u poslu, ali ujedno ništa nije onako kako deluje da jeste.

Ljubav - Retrogradna Venera donosi vam emotivni kolaps. Zbog toga ćete sve manje biti sigurni u partnerova osećanja. Isto tako, primićete pozive iz prošlosti, a odnos sa starom ljubavi će vam biti opterećenje. Čuvajte se pogrešnih odluka, jer na početku sve može da deluje idilično, a zatim da se ispostavi kao pogrešno.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

 

ŠKORPIJA

Posao - Planete u Lavu vam donose konfrontacije na radnom mestu. Imaćete sukobe mišljenja, ali ćete osećati da morate da se borite za dominantan položaj u karijeri. Ne treba toliko da trošite energiju, nego je potrebno da pronađete fokus. Previše opterećujete sebe sa bespotrebnim detaljima.

Ljubav - Venera je krenula unazad, pa i vaš ljubavni život počinje da se unazađuje. Ne treba da se iznenadite ako stara ljubav bude pokušavala da se pomiri sa vama. Pojedini stari prijatelji imaće potrebu da traže usluge od vas kada se najmanje budete nadali. Ovo je veoma težak period za sve one koji pokušavaju da ostvare novu romansu.

Zdravlje - Slabije.

 

STRELAC

Posao - Jupiter u Biku vam donosi razne mogućnosti na poslu, ali i Venera malo usporava realizaciju planova. U ovom periodu možete da ostvarite dobre kontakte sa inostranstvom. Isto tako možete da isplanirate putovanje koje može da vam promeni život. Odličan je period godine da naučite nešto novo o poslu koji radite.

Ljubav - Merkur u Lavu donosi vam susret sa osobom koja nije iz vašeg grada. To je neko ko takođe može da dođe sa puta. Zauzeti Strelčevi mogu da isplaniraju zajedničko putovanje. Prijaće vam Lavovi, a Device će vam ići na živce. Flert na poslu je moguć, ali će vam biti neprihvatljiv.

Zdravlje - Pojačan umor.

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop

 

JARAC

Posao - Planete u osmom polju ukazuju da pokušavate da ostvarite što veću zaradu na poslu. Nije isključeno da razmišljate o podizanju kredita, ali kako je i Saturn retrogradan, probajte da odložite važne odluke. Na poslu ćete imati povremene nesporazume sa kolegama koji ne odstupaju od svojih stavova.

Ljubav - Venera je krenula retrogradno, pa znajte da je ljubav na testu. Ukoliko ste se nadali nečemu novom ili romansi, znajte da će sve biti usporeno do 4. septembra. Ljubav iz prošlosti će vam se javiti, pa ćete povremeno razmišljati da li je pomirenje prava opcija za vas.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Uran u Biku donosi vam neočekivane promene, a i konačno ste spremni za neke poteze koji su vam ranije delovali nezamislivi. Naglašeno polje Lava donosi vam veću podršku javnosti i popularnost na radnom mestu. Ujedno ćete imati utisak da se vaš rad posmatra više nego ikada.

Ljubav - Uran u Biku i Saturn u retrogradom hodu nije povoljan za emotivne odnose. Potrebno je da otpustite neku situaciju iz prošlosti koja vas blokira da krenete dalje. Isto tako, slobodne Vodolije imaće poznanstva sa osobama koje su poznate javnosti.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Puno šesto polje donosi vam zaokupljenost poslom i to će vam prijati. Glavna dešavanja u narednom periodu će biti na radnom mestu i ispunjavaće vas što radite više projekata istovremeno. Retrogradni Saturn vas vraća na neke stare projekte ali i saradnike, tako da se spremite za suočavanje sa prošlim greškama.

Ljubav - Merkur u šestom polju donosi vam poznanstva preko posla ali i društevnih mreža. Ta poznanstva će biti potpuno neočekivana i burna, pa nećete znati šta da mislite. Lavovi će vam biti privlačni ali i Device. Ukoliko ste u braku, morate da prestanete da se raspravljate sa partnerom oko bespotrebnih sitnica.

Zdravlje - Osetljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!
Partizan

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!

Najkorisniji igrač ovogodišnjeg izdanja VTB lige Nenad Dimitrijević (26) postaće novo pojačanje Armanija i zaigrati za iskusnog italijanskog trenera Etorea Mesinu.

01.06.2024

11:59

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31