• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

18:00

NAJVAŽNIJI ASTRO DATUMI U MAJU! Evo kada će Merkur prestati da nas MRAČI

Shutterstock

Horoskop

NAJVAŽNIJI ASTRO DATUMI U MAJU! Evo kada će Merkur prestati da nas MRAČI

Podeli vest

Početak meseca obeležio je retrogradni Merkur koji gazi svom snagom, a imali smo i pomračenje Meseca u Škorpiji, koje je donelo velike promene, ali treba da znate da će druga polovina maja biti pozitivnija.

Merkur je retrogradan do 14. maja

14. maj označava dan koji vredi slaviti jer Merkur konačno završava svoju retrogradnu vladavinu, vraćajući nam sposobnost da razmišljamo i jasno komuniciramo. Dobre vibracije će nastaviti da teku kada Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, uđe u prosperitetni znak Bika 16. maja, otvarajući godinu sreće za sve nas. Oslonite se na ovu kosmičku klimu tako što ćete ozbiljnije shvatiti svoje finansijske ciljeve i obavezno posadite seme za uspeh i bogatstvo tokom mladog Meseca u znaku Bika 19. maja.

Mars u Lavu 

Strasti će se rasplamsati kada Mars uđe u vatrenog Lava 20. maja, donoseći svima nama nalet samopouzdanja, kreativnosti i vitalnosti.

Koristite ovaj planetarni položaj kao izgovor da se ponovo povežete sa svojim omiljenim hobijima, zabavama i umetničkim prostorima, jer će vaša duša žudeti za pokretom. Takođe možete osetiti da se vaš ljubavni život zahuktava, posebno kada se bavite stvarima ljubavi sa samopouzdanjem i toplinom. Srećom, biće lako flertovati kada Sunce uđe u Blizance 21. maja, podižući naš um i sposobnost komunikacije.

Foto: Shutterstock

Astrologija

Mesec opozicija Mars 10.maja

Ovaj uticaj može da podstakne neku staru ranu iz prošlosti, ili da vas neki dogadjaj podseti na patnju i razočarenje koje ste ranije doživeli. Ta emocija će biti i dalje prisutna, ako ne nadjete za nju pravo mesto, pišu Astrousluge.com

Nemojte se više nadati u bolju prošlost, to je ono što se neće dogoditi, imate iznova i iznova, svakim danom, novu šansu da živite svoj autentični život. Prošlost treba zauvek ostaviti iza sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija